Ga naar inhoud

eatmydust

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door eatmydust

  1. Gisterenavond leek het probleem alvast van de baan. Zal deze week nog eens gaan checken. Echt bedankt voor de hulp, de pc was hier anders al door de ruit gevlogen.
  2. De pc is ondertussen onbruikbaar geworden. Heb gescand met ADW, maar deze scan leek me veel te snel voorbij. Dus heb eens opnieuw gescand en telkens blijven er nieuwe "gevaarlijke" bestanden gevonden worden. Dus hier eindelijk al enkele logs, die ik op USB via een andere PC post. Sorry voor late reactie btw, de pc staat niet bij me thuis dus het duurt vaak even voordat ik iets kan zien/antwoorden. AdwCleanerC3.txt AdwCleanerC4.txt AdwCleanerS4.txt AdwCleanerS5.txt AdwCleanerS6.txt
  3. Met een beetje vertraging: zoek-results2015-10-08-224935.log
  4. Hallo We blijven hier problemen ondervinden met onze Windows 8.1 Er blijven de hele tijd pop ups komen en het systeem reageert niet meer ofwel heel traag. Wie kan ons helpen? Alvast bedankt log.txt
  5. Hier het ADW-logje. Men pc wordt nog beter als nieuw xD AdwCleaner[S0].txt
  6. Wow geen Stopzilla startscherm, het eerste vreugdedansje is al gemaakt zoek-results.txt
  7. Ja had het net te laat gelezen in de sticky om een logje te maken. Bij deze log.txt
  8. Ik heb al geruime tijd "last" van Stopzilla op men PC. Heb al geprobeerd manueel te verwijderen via config. scherm, uninstall van Stopzilla zelf, Revo,... Maar ik geraak er dus maar niet vanaf. Ook heb ik de laatste tijd een paar keer meegemaakt dat ik aangemeld werd met een "tijdelijk profiel", door even af te melden en terug aan te melden kwam ik terug op mijn vertrouwde account. Dit gebeurt telkens nadat Stopzilla een auto restore point maakt. PC draait op Windows 7. Wie verlost mij uit mijn lijden?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.