Ga naar inhoud

blackwood0

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door blackwood0

  1. Over welke Office versie gaat het hier? 2010 professional. Van waar komt die Office versie? Gedownload van internet en geactiveerd met KMS Activator. (http://1337x.to/torrent/185615/Microsoft-Office-Professional-2010-32-amp-64-bit-DutchReleaseTeam/) Welk soort accounts heb je er aangemaakt? Kpnplanet en Hotmail.
  2. Hallo, 1. Ik heb Microsoft Outlook zojuist geinstalleerd alleen staat er nu bij het navigatiedeelvenster nu 'outlook-gegevensbestand'. Op deze site Outlook-gegevensbestanden openen, wijzigen of sluiten - Outlook staat dat je het met de rechtermuisklik kan sluiten. Deze optie staat er bij mij niet bij (onderste blok foto hierboven). Kan dit op een andere manier opgelost worden? 2. De helft van Outlook is Engels (bovenste blok foto hierboven), kan dit naar Nederlands veranderd worden? Met vriendelijk groet, Mark
  3. Hallo, Ik heb sinds vandaag het probleem met mijn computer dat deze niet meer opstart. Ik kreeg gisteravond de melding dat er 17 updates beschikbaar waren. Omdat ik ging stoppen, sloot ik de computer af, waarna hij de updates installeerden. Toen ik vanochtend de computer opnieuw opstartte kreeg ik het welbekende scherm waaruit je kan kiezen: 'opstartherstel' en 'windows normaal starten'. Ik koos opstartherstel, de computer startte opnieuw op maar ik kreeg weer het scherm: 'Opstartherstel' en 'Windows normaal starten'. Ik koos maar voor 'Windows normaal starten', waarna ik een BSOD kreeg (error 0x0000006B). De computer start dan weer op met het scherm 'Opstartherstel' en 'Windows normaal starten'. Volgende stap was de installatieschijf van Windows 7. Via systeemherstel kon ik de computer herstellen, nadat systeemherstel klaar was deed de computer het weer prima. Ik installeerde Malwarebytes om te kijken naar eventuele virussen, het bleken er 70 te zijn. Deze heb ik verwijderd: de computer vroeg om zichzelf opnieuw op starten. Weer, het scherm 'Opstartherstel' en 'Windows normaal starten'. Ik deed weer systeemherstel via de installieschijf van Windows 7. Opnieuw deed de computer het weer normaal, behalve dat elk programma die ik probeerde op te starten, een error gaf. Ik startte verkenner op om te kijken naar fouten op de harde schijven (De vaste schijf controleren op fouten). De computer moest daarvoor opnieuw opgestart worden. En tot zover zijn we nu ongeveer. Ik kan vrijwel niks meer. Elke keer als ik de computer probeer op te starten krijg ik of een Blue Screen of het scherm 'Opstartherstel' en 'Windows normaal starten'. Als ik opstartherstel doe krijg ik een zwart scherm. Ook de installatieschijf van Windows 7 werkt niet meer: na op een toets gedrukt te hebben, laad Windows de bestanden van de schijf en krijg ik een zwart scherm te zien. Moederbord Asus Videokaart: Amd Radeon R9 280X Processor: Intel i7 2700 Harde schijf: Seagate Hopelijk kunnen jullie mij helpen! Groet, Mark ---------- Bericht toegevoegd op 18:13 ---------- Vorige bericht was op 18:07 ---------- Ik heb nogmaals een paar keer geprobeerd om via de installatieschijf windows op te starten, dit is nu gelukt. Hij is nu bezig met systeemherstel naar de laatste mogelijkheid. ---------- Bericht toegevoegd op 18:24 ---------- Vorige bericht was op 18:13 ---------- Systeemherstel is niet voltooid ---------- Bericht toegevoegd op 18:34 ---------- Vorige bericht was op 18:24 ---------- Hallo, de computer is net weer opgestart ik kon inloggen, maar moest wel enter ingedrukt houden omdat er elke keer een een error komt: bij elk programma geeft hij een error: ongeldige installatiekopie. Voorbeeld: Screenshot by Lightshot Geen idee wat ik nu moet doen, windows opnieuw installeren? ---------- Bericht toegevoegd op 18:41 ---------- Vorige bericht was op 18:34 ---------- Ik heb een Hijack This scan gemaakt:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.