Ga naar inhoud

tisten98

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

tisten98's prestaties

  1. De tv is van het jaar 2009 denk ik, maar hoe komt het dan eigenlijk dat als ik mijn pc opstart met hdmi aangesloten, ik asus opstartscharm krijg en daarna zwart beeld? Want als ik opstart zonder hdmi en dan aansluit werk het perfect, dat is eigenlijk het probleem en andere mensen(waarondern een programmeur) kunnen mij het probleem niet zeggen, wat wat vervelend is. Ik zal misschien een monitor kopen, zou dit dan opgelost zijn denk je?
  2. Dit doe ik, maar steeds heb ik nog problemen :/. Ik heb pas beeld wanneer ik pc opstart en dan hdmi kabel aansluit, wat ik heel raar vind. Heb al aan kenissen en vrienden gevraagd(zelf aan een programmeur) en die wisten ook niet wat het was.
  3. Ik heb net wat opzoek werk gedaan en mijn HDMI is verbonden aan mijn videokaart(msi r9 270).Excuses hiervoor, maar ik vind het raar dat als ik hem opstart ik zwart beeld/asus opstartscherm en dan zwart heb, maar als ik hem zonder HDMI opstart en dan na een paar seconden insteek heb ik perfect beeld.
  4. Ik heb maar 1 hdmi poort op mijn pc en die is aangesloten op mijn moederbord denk ik.
  5. Hallo iedereen, mijn moederbord:asus B85-plus pc verbonden met hdmi aan tv mijn probleem is namelijk dat wanneer ik mijn pc opstart, ik het asus opstartscherm krijg maar daarna alleen zwart scherm. Om dit op te lossen moet ik de hdmi uit de pc halen en mijn pc opstarten en pas na een paar seconden de hdmi aansluiten, alleen dan heb ik beeld. Dit is erg vervelend, is er hier geen oplossing voor? alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.