Ga naar inhoud

Ramsess

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Ramsess's prestaties

  1. Hallo! Allereerst: bedankt om zo snel te antwoorden! Toen ik zei dat ik niets gevonden had met mijn anti-virus bedoelde ik dat er een aantal waarschuwingen waren, maar toen ik deze verwijderde deed dit niets aan mijn problemen met Windows. Ik heb eens gekeken op de link die Passer doorstuurde en het is inderdaad een veel voorkomend probleem. Wil dit zeggen dat Windows dit vanzelf zal oplossen met een update of niet? Want om eerlijk te zijn ben ik niet zo goed met computers en weet ik totaal niet hoe deze repair start-up werkt waar Passer het over heeft. mvg Ramsess
  2. Hallo iedereen 3 dagen geleden heeft mijn laptop automatische updates gedaan voor Windows 8.1. Nadat ik mijn laptop opnieuw opstartte, zag ik dat mijn Google Chrome niet meer werkt. Als ik op de snelkoppeling druk, komt er een venster met "C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe interface wordt niet ondersteund" op. Ook merkte ik een paar vreemde dingen op mijn Windows zoals niet op alle links kunnen klikken, niet alles in mijn configuratiescherm kunnen openen en sommige vensters (wifi aansluitingen) te groot openen zodat ze niet meer op mijn venster passen,... Ik heb Google Chrome gedeïnstalleerd en opnieuw geïnstalleerd, maar dit hielp niet. Ik heb dan maar een systeemherstel gedaan (na lang prutsen want hij wou het eerst niet openen) en daarna verliep alles weer zoals vroeger. Totdat ik gister mijn laptop wou uitschakelen en hij opnieuw updates deed. Wanneer ik mijn laptop opnieuw aanschakelde, waren alle problemen er weer. Het grote verschil is nu dat ik geen systeemherstel meer kan doen omdat hij geen opslagpunten meer kan vinden... Ik heb de laatste versie van Google Chrome, alle andere browsers (Firefox en Internet Explorer) werken wel nog, Ik heb mijn laptop gescanned, maar hij vond niets, ik heb mijn firewall eventjes uitgezet (hielp ook niet),... Ik ben ten einde raad! Kan iemand mij alstublieft helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.