Ga naar inhoud

Emily1234

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Emily1234's prestaties

  1. Ah, ja, ik heb hem al lang terug. Een paar dagen later had ik hem al terug. De medewerker vertelde me dat het lag aan een verkeerde installatie van Windows 10. En hij had het gewoon opnieuw geïnstalleerd, blijkbaar. M'n laptop werkte dan ook een tijdje prima. Maar ondertussen heb ik opnieuw hetzelfde probleem gehad. Ik heb hem dan gewoon Windows 8 terug geïnstalleerd, wat het besturingsysteem was wanneer ik mijn pc aangekocht heb. Voorlopig geen enkel probleem meer.
  2. Bedankt voor alle hulp maar heb hem moeten binnen doen in een pc winkel gisteren. Want toen ik hem wou opstarten (om de AdwCleaner te downloaden en te gebruiken), blokkeerde hij meteen na opstarten. Het probleem lijkt dus erger geworden. Als jullie een idee hebben over de oorzaak, zeg het mij gerust dan speel ik dit door naar de pc winkel. Toch bedankt maar kan zelf het probleem niet meer oplossen, zo blijkt
  3. Oeps vergeten het bestand bij te voegen zoek-results.log
  4. Ziezo, heeft eventjes geduurd maar dit is het logbestandje
  5. Hopelijk doe ik het goed! bedankt voor de snelle respons btw log.txt
  6. Hallo, Sinds een paar dagen heb ik het probleem dat mijn laptop (HP Pavilion 15 Notebook) héél traag opstart. Voornamelijk wanneer ik mij ingelogd heb, duurt het heel lang mijn bureaublad te laden. Soms blokkeert hij ook. Hij blijft vaak heel lang op een zwart scherm, maar na een tijdje laadt mijn bureaublad heel traag. Tegen dat ik mijn pc echt kan gebruiken is het echt wel meestal al 10 minuten later. Dit is raar want het probleem is nogal plots. Heb sinds vorige zomer al Windows 10 (zelf geïnstalleerd). En heb nooit echt grote problemen hiermee. Tot nu. Nadat hij opgestart is, werkt hij eigenlijk vlot, geen probleem. Ik dacht, er zit misschien een virus op, maar mijn Norton vindt na een systeemscan niets. Iemand die hier ervaring mee heeft of een oplossing kent?
  7. Hallo, Ik ben Emily en heb zoals veel mensen hier een computer probleem. Mijn laptop (een Q-force dat ik ongeveer 3 jaar geleden heb aangeschaft) draait HEEL luid. Het luide, constante geluid lijkt op een draaiende motor. Het is nu al een tijdje zo en het is heel vervelend. Ik heb hem al eens in een pc winkel binnen gedaan en daar hebben ze snel gekeken of er iets mis is met de ventilator. Niets mis gevonden. Ook ligt er niet extreem veel stof op, ofzo. Dus daar ligt het probleem niet. Ze konden hem op dat moment helaas niet in de winkel houden want ze hadden het superdruk. Binnen een week mocht ik terugkomen, maar ik blijf het uitstellen om terug te gaan. Alleen al omdat ik vrees dat het mij een fortuin zal kosten. Daarom zou ik graag eens jullie advies weten? Wat zou het probleem kunnen zijn? En valt het probleem te repareren? Zoja, hoeveel zal dit mij kosten? mvg & alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.