Ga naar inhoud

wesley1991

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

wesley1991's prestaties

  1. Dv9000 ea is het PC Helpforum moderator bericht: Het is beter dit onderwerp verder te behandelen in open forum dan gebruik te maken van privéberichten of e-mail berichten.de inhoud van uw mail bericht wordt hier dan zichtbaar gemaakt zodat anderen met een gelijkaardige vraag informatie kunnen uithalen. Het model nummer van uw laptop is HP Pavilion dv9255ea zie bijgevoegde foto: Dit is de vak indeling van de harde schijven: Dat linkse gedeelte wat ik eraf heb geschroefd hoort daar niks in of hoort dat zo?...rechts moet de hardeschijf in die heb ik net besteld via Internet 250 gb 66,00..heb ook een foto van het serienummer meegestuurd.alvast bedankt groetjes wesley Wesley, 'k verwijderde even je windowskey in je eerste plaatje - Passer P.s. Bijgevoegde miniaturen met windows key verwijderd.
  2. CNF7082NBCO is het serienummer,er zit zo ik net zag helemaal geen harde schijf in. Dus dat word een nieuwe halen? zou u voor mij willen kijken welke ik nodig zou moeten hebben?
  3. Toen ik de Windows cd erin deed heeft die enkele minuten installatie voort gezet.derna kreeg ik die melding van geen vasteschijfstations gevonden.en dan kun je eigenlijk niks meer.nou ik weet eigenlijk helemaal niks van die laptop.heb hem gekregen van een vriend.hij zei hij start niet meer op misschien krijg jij hem aan de gang.als de harde schijf kapot is wat kost een nieuwe ongeveer? En is dat mogelijk zelf te doen?
  4. geeft bij het aanzetten van de laptop direct dit aan met zwart beeld Operating system not found?? Nieuwe windows erop willen zetten,maar dan?? Dan zegt die enkele minuten later Geen vasteschijfstations in u computer gevonden Wat kan ik hier aan doen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.