Ga naar inhoud

Qonvict

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Qonvict

  1. het is een vaste pc van het merk medion. Welk type het is weet ik niet meer, maar in iedergeval ik heb al wel een oplossing gevonden dmv van mijn tv boxen standaard in te stellen en mijn pc boxen vooraan aantesluiten, dus zolang ze ingestoken zitten spelen ze via de boxen, trek ik ze uit schakelt hij standaard over naar mijn tv.
  2. hallo,op voorhand sorry als dit verkeerd gepost staat maar ik ben nieuw hier. Ik heb dus sinds kort een 2de scherm, mijn tv aangesloten via een hdmi kabel, ik wil dit 2de scherm gebruiken om films te zien via mijn pc. nu heb ik 2 vragen.. 1 is het mogelijk om het geluid van mijn tv te gebruiken als ik bv film kijk via vlc media player? Want nu gebruikt hij continu dat van mijn pc wat vrij vervelend is. ik weet dat je dit via instellingen kan veranderen maar dan moet ik telkens als ik een film wil kijken die geluidsinstellingen veranderen dus is er geen andere optie? 2 kan ik dat 2de scherm ook uitschakelen? Zoals ik al zei ik ben enkel van plan om het te gebruiken om film te kijken. alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.