Ga naar inhoud

Zjon

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Zjon

  1. Hallo vista gebruikers, hij doet het bij mij. Bij mij was het probleem dat de driver wel keurig in beeld apparaten stond en dus de scanner ook maar dat ik iedere keer als ik hem inplugde ook steeds werd gevraagd om nieuwe hardware te instaleren. Toen ik dat niet deed werkte de scanner ineens wel.........daarnaast werd een groot deel van de benodigde bestanden door mijn firewall tegengehouden. Dus ook daarin in de map veilige bestanden gezet, ook een deel van de oplossing. voor de goede orde ik werk met Vista home editie en mijn firewall is van comcodo. Sucses aan bij het nog niet gelukt is.hopelijk heb je hier wat aan.
  2. Hoi Jac , heb ook dit product gekocht en krijg ook dezelfde melding, de camera aansluiten terwijl je duidelijk aangeeft aquire from scanner en deze ook netjes selecteerd OVT. Opnieuw installeren helpt niet, internet verbinding uitzetten en virusscanner en firewall uitzetten.....ook niet de oplossing. Werk met Vista en dacht eerst dat het daar mogelijk aan lag, maar toch niet dus. Opstarten in compabiliteitsmodus helpt ook al niet....Helpdesk geeft niet thuis, zal wel heel druk zijn LOL. Als iemand de oplossing weet hoor ik, en met mij velen, het graag.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.