Ga naar inhoud

MissButterfly

Lid
  • Items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door MissButterfly

  1. Hallo iedereen, ik zit met een probleem waar ik alleen niet uit kom. Ik probeer al 2 dagen een 2de monitor aan te sluiten naast de hoofd monitor (bureaublad uitbreiden) maar de 2de monitor wordt niet herkend. Ik heb de 2de monitor momenteel aangesloten via de HDMI aansluiting op de PC middels een HDMI/VGA kabel. Probleem buiten dat deze niet herkend wordt is dat als deze aangesloten is wanneer de PC opstart dat de PC niet meer door start, hij blijft hangen op een paars scherm met alleen een muis (paars is ingesteld kleur bij installatie). Trek ik nu de HDMI uit dan start bij herstart de computer weer gewoon op. Ook mijn nVidia kaart herkent de extra monitor niet. Ook heb ik een VGA aansluiting op de PC zitten en ook die geeft geen signaal naar de monitor. Help , wat kan ik doen? Het gaat om een windows 8 .1 64bit systeem MEDION (aldi pc) Hoofdmonitor is een Philips 221EL de 2de monitor is een Packard Bell viseo 191DXL b
  2. Ik heb inderdaad de opslaggroep gemaakt op deze windows 8.1 computer. Het probleem is dat ik er wel een naam aan heb gegeven, maar er geen letter aan gekoppeld stond. Maar het grootste probleem is dat ik alle schijven aan de opslaggroep gekoppeld heb, maar niet besefte dat ik hiermee al mijn data op de schijven zou wissen. Daar had windows mij niet voor gewaarschuwd, of niet duidelijk genoeg. En ik sta in mijn omgeving nog wel bekend als een nerd en ben dus redelijk thuis met computers. Ik heb in deze weken een heel arsenaal aan recoverprogramma's geprobeert met grote problemen. Schijven werden raw en onbereikbaar en het werkte niet om de data weer toegankelijk te maken. Uiteindelijk vanavond ben ik verder gekomen. Ik heb vanavond twee schijven teruggekregen via het programma Testdisk 7.0. En mijn derde schijf is nu bezig in dit proggie. Ik ben benieuwd. Het ziet er nu wel goed uit. De schijven die terug zijn zien er qua data goed uit. Lijkt onbeschadigd. Ik recover nog even door vanavond. Voor mij nooit meer opslaggroepen. Eén enkele klik heeft mij weken werk gekost. Het voordeel is wel dat ik nu weer wat heb bijgeleerd aan computerervaring. PC helpforumteam en vooral Thedarkness, heel hartelijk dank voor de tips, steun en adviezen.
  3. Nog even een update. Ik heb nu een ander recovery programma (Active Partition Recovery) en het lukt allemaal nog niet zo. Lastig probleem. Als ik een schijf probreer te recoveren krijg ik problemen met parameters onjuist etc.
  4. Ik ben momenteel een disc recovery aan het proberen met Recuva. Ik hoop dat het lukt. Ik kom het hier zeker even vertellen.
  5. Als ik bij mijn vriend de internetverbinding uitzet en één van mijn schijven aansluit hoor je de schijf netjes aanslaan zoals het hoort maar hij maakt zich niet zichtbaar. Ook zie je hem niet in schijfbeheer of apparaatbeheer en ik krijg er ook geen foutmelding. Eigenlijk gewoon niets. Zijn opslaggroep is dan ook leeg zoals het hoort. Hij wil dit namelijk niet op zijn computer. En eerlijk gezegd wil ik het allerliefst ook van dat hele opslaggroepgebeuren af en mijn schijven weer onafhankelijk zichtbaar zien zoals het was. Ik wordt hier bloednerveus van. Mijn halve leven staat op die schijven. Ik slaap er niet meer van.
  6. Het opstarten via Ubuntu is gelukt met de extra informatie die je gaf. Het lukt mij echter niet de opslagruimte of harde schijven te vinden via Ububtu.
  7. Ik heb precies gedaan wat je beschreef, maar het lukt mij niet. Ik heb Ubuntu gedownload, gebrand en op laten starten bij opnieuw opstarten. Hij geeft mij dan inderdaad de optie "proberen en niet installeren". Deze selecteer ik dan en vervolgens blijft het scherm zwart.
  8. Nee, ik heb de opslagruimte geen stationsletter gegeven. Ik kan hem niet vinden. Niet in schijfbeheer, niet in Deze Computer. Ik zie hem niet.
  9. Dit geeft ie aan op diskpart: [ATTACH=CONFIG]36005[/ATTACH] - - - Updated - - -
  10. Nee, omdat ik daarbij de volgende tekst kreeg: "Als u een opslaggroep permanent verwijdert, worden alle bestanden in de opslagruimten in die groep permanent verwijderd. De bestanden kunnen niet worden teruggehaald uit de prullenbak"
  11. Ik zie de schijven niet los in schijfbeheer. En ik heb geen computer die op een ander systeem loopt dan windows 8. Ik zie ze wel in apparaatbeheer los.
  12. Nee, hij kan nu ook niets meer raadplegen op mijn schijven. Ik heb volgens mij geen schijfnummer toegekend aan mijn opslaggroep, alleen een naam. Ik kan de opslaggroep echter niet zien in schijfbeheer. Dat vind ik vreemd.
  13. Ik heb een schijf aangehangen aan de PC van mijn vriend, maar die opent dan mijn opslaggroep. Ik kan dan nog geen gegevens raadplegen. Wij hebben samen wel een thuisnetwerk lopen trouwens en delen gegevens. Beiden windows 8.1. Toch proberen mijn hele opslaggroep te verwijderen? Als ik aangeef te willen verwijderen geeft hij het volgende namelijk aan: "Als u een opslaggroep permanent verwijdert, worden alle bestanden in de opslagruimten in die groep permanent verwijderd. De bestanden kunnen niet worden teruggehaald uit de prullenbak"
  14. Extern via USB: Western Digital 500 GB Western Digital 750 GB Western Digital 1 TB Western Digital 2 TB Maxtor 500 GB Seagate 3 TB Intern ingebouwd: Samsung 2 TB via SATA Totaal: dus 9750 GB (excl de gewone C schijf)
  15. Nee, ik heb die opslaggroep nog niet durven verwijderen omdat al mijn schijven daar deel van uitmaken. De schijven lijken leeg te zijn, dus ben ik bang dat de data weg is. En deze data is echt belangrijk voor mij. Ik ben onder andere een boek aan het schrijven en die staat op één van die schijven. Daarnaast staan al mijn foto's en administratie er ook op. Ik heb er eigenlijk niets meer aan gedaan in de hoop op data recovery.
  16. Ik heb het via de computer zelf gedaan en niet via instructies, maar als ik de stappen lees die op de site beschreven staan dan kan ik zeggen, ja, dat heb ik zo gedaan.
  17. Beste experts, Mijn systeem is windows 8.1. Erg leuk allemaal, maar ik heb er nu al een probleem mee. Ik heb een stuk of 8 externe harde schijven en heb deze in een opslaggroep geplaatst. Ik kan ze nu echter niet meer bereiken. Ik kan mijn gegevens die op de harde schijven stonden niet meer bereiken en ik wil het eigenlijk ongedaan maken. Het lijkt zelfs wel of alles op de schijf weg is. Ik kan ook geen volume in laten vullen via de eigenschappen van de schijven. Ik baal enorm. Er staat veel op die schijven waar ik jaren werk in heb zitten en ik wil dit graag terug. Wie heeft een advies alsjeblieft. Groetjes, Brigitte
  18. [ATTACH]35043[/ATTACH] Hierbij het log file. Proggie vond niet zo veel. Ik zie wel dat het probleem met dat veel mappen ontoegankelijk zijn nog steeds bestaat. AdwCleaner[S0].txt
  19. Bedankt voor het advies tot nu toe. Het duurde even wat langer met reageren. Ik heb wat belangrijke zaken lopen buiten internet om Ik heb de stappen opgevolgd en zoek file is in bijlage toegevoegd.[ATTACH]35014[/ATTACH] zoek-results.log
  20. Als eerste hartelijk bedankt voor de hulp. Ik waardeer dit zeer. Bijgaand de log file in bijlage....[ATTACH]34940[/ATTACH] log.txt
  21. Hallo allemaal. Ik ben al een aantal keren eerder op dit forum geweest en elke keer erg goed geholpen. Ik heb een probleem met een nieuwe windows 8.1 computer. Het is uiteraard een goede legitieme versie. Het lijkt of ik een virus op de computer heb die via een backup bestand van een vorige installatie komt. Ik weet ook niet welke backups ik moet behouden of welke weg kunnen. Ik kan een heel aantal mappen niet bereriken. Op een heel aantal persoonlijke mappen geeft hij een sein dat ik geen toegangsrechten heb. Ik kan er niet in komen. Ook al heb ik hier en daar geprobeert wat toegangsrechten te wijzigen. Nog doen ze het niet. Ze staan ook als verborgen met een slotje. Uiteraard heb ik de verborgen mappen op zichtbaar ingesteld. Ik heb een virusscanner met Mc Affee gedaan en die vind niets. De rootkit tool van McAffee vind niets. Spyhunter gaf een MBR rootkit infection aan. Ik heb de map waarin die infectie bleek te zitten verwijderd, omdat ik een proefversie van Spyhunter gebruik. Het ging om een googleUpdate.exe bestand. En het gekke is, nu ik dit typ komt de waarschuwing van spyhunter boven. Alsof ik hem activeer door de naam te typen. Apart is dit. Ik heb een aantal logjes gemaakt die jullie aanraden. Ik zou er zeer dankbaar voor zijn als jullie ze kunnen nakijken en mij van een advies kunnen voorzien. Alvast heel hartelijk dank Brigitte Checkup Results of screen317's Security Check version 0.99.87 x64 (UAC is enabled) Internet Explorer 11 ``````````````Antivirus/Firewall Check:`````````````` Windows Firewall Enabled! McAfee Antivirus en antispyware Windows Defender WMI entry may not exist for antivirus; attempting automatic update. `````````Anti-malware/Other Utilities Check:````````` Java version out of Date! Adobe Flash Player 14.0.0.179 Mozilla Firefox (31.0) ````````Process Check: objlist.exe by Laurent```````` mcafee VirusScan mcods.exe `````````````````System Health check````````````````` Total Fragmentation on Drive C: % ````````````````````End of Log`````````````````````` WhyIGotInfected 1.10.0.0(by Tigzy) ******************************** Run : 20-8-2014 20:58:00 [Normal Mode] Machine : POWERSTATION2 (4 CPUs) [Christian : ADMIN] OS: Windows 8 (x64) ~~ Plugins check: ~~ UPTODATE [Windows 8 ] Current : -- Latest : UPTODATE [Firefox (x86)] Current : 31.0 -- Latest : 31.0 OUTDATED [internet Explorer] Current : 9.11.9600.17239 -- Latest : 9.11.9600.17126 OUTDATED [internet Explorer (x86)] Current : 9.11.9600.17239 -- Latest : 9.11.9600.17126 UPTODATE [Adobe Flash] Current : 14.0.0.176 -- Latest : 14.0.0.176 UPTODATE [Adobe Flash (x86)] Current : 14.0.0.176 -- Latest : 14.0.0.176 UPTODATE [Adobe Flash ActiveX] Current : 14.0.0.176 -- Latest : 14.0.0.176 UPTODATE [Adobe Flash ActiveX (x86)] Current : 14.0.0.176 -- Latest : 14.0.0.176 UPTODATE [Adobe Flash FF Plugin] Current : 14.0.0.179 -- Latest : 14.0.0.179 UPTODATE [Adobe Flash FF Plugin (x86)] Current : 14.0.0.179 -- Latest : 14.0.0.179 Finished <C:\Users\Christian\Desktop\WIGIReport[0].txt> WIGIReport[0].txt HijackLog Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4 Scan saved at 21:08:15, on 20-8-2014 Platform: Unknown Windows (WinNT 6.02.1008) MSIE: Internet Explorer v11.0 (11.00.9600.17239) Boot mode: Normal Running processes: C:\Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\Update Core\NvBackend.exe C:\Program Files (x86)\CyberLink\Power2Go8\CLMLSvc_P2G8.exe C:\Program Files (x86)\CyberLink\PowerDVD10\PDVD10Serv.exe C:\Program Files (x86)\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.Studios.PinballFx2_1.6.0.594_x86__8wekyb3d8bbwe\PinballFX2.exe C:\Program Files\Intel\Intel® Rapid Storage Technology\IAStorIcon.exe C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.MicrosoftMahjong_2.3.1403.3117_x86__8wekyb3d8bbwe\Mahjong.exe C:\Program Files (x86)\Spotnet\Spotnet.exe C:\Program Files (x86)\Spotnet\SABnzbd.exe C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe C:\Users\Christian\Downloads\WIGI.exe C:\windows\SysWOW64\notepad.exe C:\windows\SysWOW64\NOTEPAD.EXE C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\plugin-container.exe C:\windows\SysWOW64\Macromed\Flash\FlashPlayerPlugin_14_0_0_179.exe C:\windows\SysWOW64\Macromed\Flash\FlashPlayerPlugin_14_0_0_179.exe C:\windows\SysWOW64\NOTEPAD.EXE C:\Program Files (x86)\Trend Micro\HiJackThis\HiJackThis.exe R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = MSN NL: Hotmail, Outlook, Skype, het laatste nieuws, entertainment en meer! R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = Bing R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = MSN NL: Hotmail, Outlook, Skype, het laatste nieuws, entertainment en meer! R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = Bing R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = Bing R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = about:blank R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant = R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,CustomizeSearch = R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = C:\Windows\SysWOW64\blank.htm R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = F2 - REG:system.ini: UserInit=userinit.exe O2 - BHO: McAfee SiteAdvisor BHO - {B164E929-A1B6-4A06-B104-2CD0E90A88FF} - c:\PROGRA~2\mcafee\SITEAD~1\mcieplg.dll O3 - Toolbar: McAfee SiteAdvisor Toolbar - {0EBBBE48-BAD4-4B4C-8E5A-516ABECAE064} - c:\PROGRA~2\mcafee\SITEAD~1\mcieplg.dll O4 - HKLM\..\Run: [CLMLServer_For_P2G8] "C:\Program Files (x86)\CyberLink\Power2Go8\CLMLSvc_P2G8.exe" O4 - HKLM\..\Run: [CLVirtualDrive] "C:\Program Files (x86)\CyberLink\Power2Go8\VirtualDrive.exe" /R O4 - HKLM\..\Run: [RemoteControl10] "C:\Program Files (x86)\CyberLink\PowerDVD10\PDVD10Serv.exe" O4 - HKLM\..\Run: [mcpltui_exe] "C:\Program Files\McAfee.com\Agent\mcagent.exe" /runkey O4 - HKLM\..\Run: [sunJavaUpdateSched] "C:\Program Files (x86)\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe" O11 - Options group: [ACCELERATED_GRAPHICS] Accelerated graphics O18 - Protocol: dssrequest - {5513F07E-936B-4E52-9B00-067394E91CC5} - c:\PROGRA~2\mcafee\SITEAD~1\mcieplg.dll O18 - Protocol: sacore - {5513F07E-936B-4E52-9B00-067394E91CC5} - c:\PROGRA~2\mcafee\SITEAD~1\mcieplg.dll O18 - Protocol: wlpg - {E43EF6CD-A37A-4A9B-9E6F-83F89B8E6324} - C:\Program Files (x86)\Windows Live\Photo Gallery\AlbumDownloadProtocolHandler.dll O18 - Filter: application/x-mfe-ipt - {3EF5086B-5478-4598-A054-786C45D75692} - c:\PROGRA~2\mcafee\msc\mcsniepl.dll O23 - Service: Adobe Flash Player Update Service (AdobeFlashPlayerUpdateSvc) - Adobe Systems Incorporated - C:\windows\SysWOW64\Macromed\Flash\FlashPlayerUpdateService.exe O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\Alg.exe,-112 (ALG) - Unknown owner - C:\windows\System32\alg.exe (file missing) O23 - Service: Intel® Content Protection HECI Service (cphs) - Intel Corporation - C:\windows\SysWow64\IntelCpHeciSvc.exe O23 - Service: CyberLink PowerDVD 10 MS Monitor Service - CyberLink - C:\Program Files (x86)\CyberLink\PowerDVD10\Device\MediaServer\CLMSMonitorService.exe O23 - Service: CyberLink PowerDVD 10 MS Service - CyberLink - C:\Program Files (x86)\CyberLink\PowerDVD10\Device\MediaServer\CLMSServer.exe O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\efssvc.dll,-100 (EFS) - Unknown owner - C:\windows\System32\lsass.exe (file missing) O23 - Service: @%systemroot%\system32\fxsresm.dll,-118 (Fax) - Unknown owner - C:\windows\system32\fxssvc.exe (file missing) O23 - Service: McAfee Home Network (HomeNetSvc) - McAfee, Inc. - C:\Program Files\Common Files\McAfee\Platform\McSvcHost\McSvHost.exe O23 - Service: Intel® Rapid Storage Technology (IAStorDataMgrSvc) - Intel Corporation - C:\Program Files\Intel\Intel® Rapid Storage Technology\IAStorDataMgrSvc.exe O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\ieetwcollectorres.dll,-1000 (IEEtwCollectorService) - Unknown owner - C:\windows\system32\IEEtwCollector.exe (file missing) O23 - Service: @keyiso.dll,-100 (KeyIso) - Unknown owner - C:\windows\system32\lsass.exe (file missing) O23 - Service: McAfee SiteAdvisor Service - McAfee, Inc. - C:\Program Files\Common Files\McAfee\Platform\McSvcHost\McSvHost.exe O23 - Service: McAfee AP Service (McAPExe) - McAfee, Inc. - C:\Program Files\McAfee\MSC\McAPExe.exe O23 - Service: McAfee Activation Service (McAWFwk) - McAfee, Inc. - c:\PROGRA~1\COMMON~1\mcafee\actwiz\mcawfwk.exe O23 - Service: McAfee Personal Firewall Service (McMPFSvc) - McAfee, Inc. - C:\Program Files\Common Files\McAfee\Platform\McSvcHost\McSvHost.exe O23 - Service: McAfee VirusScan Announcer (McNaiAnn) - McAfee, Inc. - C:\Program Files\Common Files\mcafee\platform\McSvcHost\McSvHost.exe O23 - Service: McAfee Scanner (McODS) - McAfee, Inc. - C:\Program Files\mcafee\VirusScan\mcods.exe O23 - Service: McAfee Platform Services (mcpltsvc) - McAfee, Inc. - C:\Program Files\Common Files\mcafee\platform\McSvcHost\McSvHost.exe O23 - Service: McAfee Proxy Service (McProxy) - McAfee, Inc. - C:\Program Files\Common Files\mcafee\platform\McSvcHost\McSvHost.exe O23 - Service: McAfee Anti-Malware Core (mfecore) - McAfee, Inc. - C:\Program Files\Common Files\McAfee\AMCore\mcshield.exe O23 - Service: McAfee Firewall Core Service (mfefire) - McAfee, Inc. - C:\Program Files\Common Files\McAfee\SystemCore\\mfefire.exe O23 - Service: McAfee Validation Trust Protection Service (mfevtp) - Unknown owner - C:\Windows\system32\mfevtps.exe (file missing) O23 - Service: Mozilla Maintenance Service (MozillaMaintenance) - Mozilla Foundation - C:\Program Files (x86)\Mozilla Maintenance Service\maintenanceservice.exe O23 - Service: @comres.dll,-2797 (MSDTC) - Unknown owner - C:\windows\System32\msdtc.exe (file missing) O23 - Service: McAfee Anti-Spam Service (MSK80Service) - McAfee, Inc. - C:\Program Files\Common Files\McAfee\Platform\McSvcHost\McSvHost.exe O23 - Service: @%SystemRoot%\System32\netlogon.dll,-102 (Netlogon) - Unknown owner - C:\windows\system32\lsass.exe (file missing) O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (nvsvc) - Unknown owner - C:\Windows\system32\nvvsvc.exe (file missing) O23 - Service: Cyberlink RichVideo64 Service(CRVS) (RichVideo64) - Unknown owner - C:\Program Files\CyberLink\Shared files\RichVideo64.exe O23 - Service: @%systemroot%\system32\Locator.exe,-2 (RpcLocator) - Unknown owner - C:\windows\system32\locator.exe (file missing) O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\samsrv.dll,-1 (SamSs) - Unknown owner - C:\windows\system32\lsass.exe (file missing) O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\snmptrap.exe,-3 (SNMPTRAP) - Unknown owner - C:\windows\System32\snmptrap.exe (file missing) O23 - Service: @%systemroot%\system32\spoolsv.exe,-1 (Spooler) - Unknown owner - C:\windows\System32\spoolsv.exe (file missing) O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\sppsvc.exe,-101 (sppsvc) - Unknown owner - C:\windows\system32\sppsvc.exe (file missing) O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\ui0detect.exe,-101 (UI0Detect) - Unknown owner - C:\windows\system32\UI0Detect.exe (file missing) O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\vaultsvc.dll,-1003 (VaultSvc) - Unknown owner - C:\windows\system32\lsass.exe (file missing) O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\vds.exe,-100 (vds) - Unknown owner - C:\windows\System32\vds.exe (file missing) O23 - Service: @%systemroot%\system32\vssvc.exe,-102 (VSS) - Unknown owner - C:\windows\system32\vssvc.exe (file missing) O23 - Service: @%systemroot%\system32\wbengine.exe,-104 (wbengine) - Unknown owner - C:\windows\system32\wbengine.exe (file missing) O23 - Service: @%ProgramFiles%\Windows Defender\MpAsDesc.dll,-320 (WdNisSvc) - Unknown owner - C:\Program Files (x86)\Windows Defender\NisSrv.exe (file missing) O23 - Service: @%ProgramFiles%\Windows Defender\MpAsDesc.dll,-310 (WinDefend) - Unknown owner - C:\Program Files (x86)\Windows Defender\MsMpEng.exe (file missing) O23 - Service: @%Systemroot%\system32\wbem\wmiapsrv.exe,-110 (wmiApSrv) - Unknown owner - C:\windows\system32\wbem\WmiApSrv.exe (file missing) O23 - Service: @%PROGRAMFILES%\Windows Media Player\wmpnetwk.exe,-101 (WMPNetworkSvc) - Unknown owner - C:\Program Files (x86)\Windows Media Player\wmpnetwk.exe (file missing) -- End of file - 9285 bytes
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.