Ga naar inhoud

2metermeneer

Lid
  • Items

    27
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door 2metermeneer

  1. Nieuwe java, nieuwe driver voor videokaart zijn geinstalleerd. Hittepasta heb ik nog niet geprobeerd. Denk je dat het vakje misschien door de hitte komt?
  2. http://speccy.piriform.com/results/XtfU4tD72mxQrZvEnPJqiha voila, met de nieuwe speccy Het is een A04NL
  3. Intussen een nieuw scherm gekocht (benq gl2460) en na aansluiten zit het rare vakje er weer.. Ligt dus zeker niet aan het scherm, maar iets in mijn pc denk ik dus.. Los daarvan flikkert het scherm ook (dat deed het vorige scherm ook een beetje). maar misschien is dat wel omdat ik hem via vga aan heb gesloten? Ik ga dit scherm terugbrengen voor eentje met een HDMI poort en kijken of dat beter werkt. waarom HDMI en geen dvi? mijn laptop heeft geen dvi uitgang.
  4. Ik heb dit geprobeerd met diegene die steeds de melding geeft. dus die in het lijstje staat als "unknown USB Device" en nadat mijn pc van slaapstand af kwam, kreeg ik de melding dat het apparaat aanstuur programma geinstalleerd was, met vervolgens weer simpelweg de melding "unknown USB device" Of moet ik het echt voor alle devices doen voordat dit werkt?
  5. top, thanks voor de hulp in ieder geval! streamen van youtube gaat beter, geen java update problemen meer, vakje bekijken we met het nieuwe scherm! nog 1 puntje: heb je enig idee van het usb apparaat dat niet herkent word? dat geeft hij nog steeds wel aan. Of hoef ik me daar geen zorgen over te maken omdat nu toch wel alle malware verwijderd moet zijn? Gr!
  6. Ik twijfelde eigenlijk niet aan een hardware probleem of probleem bij de schermen, omdat hij bijvoorbeeld wel gewoon een browser over het vakje opent. Dus eigenlijk dacht ik dat het meer een aansturingsfout was ofzo. Net toch de kabels om gedraaid en het vakje blijft op hetzelfde scherm zitten. Dan sta ik toch even voor een misterie.. het scherm met vakje is normaal aangesloten op de vga van de laptop zelf en de display adapter voed het andere scherm. Maar dat blijkt nu dus niet uit te maken... Ik ben aan het kijken naar een ander 24 inch scherm, dus ik ben benieuwd wat er dan gaat gebeuren. Gr
  7. hey, bedankt voor je reactie. op zich wel leuk ding, maar is dat dan ook echt ergonomisch? ik heb een beetje de indruk dat het dan altijd van die wazige apparaten zijn.. of kan dit ook gewoon als ergonomische muis? dat het dan door de rust houding van je hand komt o.i.d.?
  8. Ik ben dus op zoek naar een goede vervanging voor mijn logitech setje. Dit omdat ik de laatste tijd toch wat pijn in mijn wijsvinger krijg. Hebben jullie ervaringen met een goede muis en keyboard? Ik heb de microsoft natural ergo keyboard gezien welke wel interessant is. Ook nog wel een andere betere, maar die was gelijk 200 dollar en moest ik dan in de US bestellen. Muizen ben ik nog niet uit: trackball/pen/getilte muis/joystick. Dit weekend leen ik wel een pennetje van een vriend van mij om eens te kijken of het wat is. Hebben jullie misschien ervaringen of aanbevelingen?
  9. De koelpasta ga ik inderdaad eens proberen. Ik was even verloren geraakt in de vele filmpjes op de pagina, maar ik zoek er wel binnenkort eentje uit. Het vakje is er nog steeds. heel soms bij het opstarten ook niet.
  10. ik dacht dat er nog geen nieuw bericht was geplaatst. vandaar mijn trage reactie. adware zojuist nog eens gedraaid en toen vond hij echt niks. Dit is het vorige logje: [ATTACH]35911[/ATTACH]
  11. intussen heb ik ook adware cleaner gedraaid en nu zijn de homepages van safesearch in ieder geval weg. enig idee hoe ik dat kan verminderen/verbeteren? Ik zou hem nóg wat stofvrijer kunnen maken, maar die laatste paar spikkeltjes gaan hem niet minder warm laten worden denk ik. Hierbij het logje: [ATTACH]35667[/ATTACH]
  12. Wat wel heel raar is, is dat dat programmatje (SIW) iets met mijn chrome heeft gedaan..? Ik heb geen knop meer voor chrome, maar een loepje, genaamd "search" en als ik er op klik, kom ik op onderstaande pagina..? en m'n pc moet opeens overal over nadenken... [ATTACH=CONFIG]35621[/ATTACH] bijvoorbeeld het uploaden van dit printscreentje, elke click die ik maakte, daar moest hij over denken. muis begon vertraagd te reageren, etc. - - - Updated - - - Met het downloaden van WIS via het linkje heb ik dus dat safefinder mee gekregen... Dat programma maakt surfen echt een hel..! Ook krijg ik nu constant popups over WORD afsluiten, terwijl ik word niet eens aan heb gezet. dit heb ik gevonden: http://malwareinfo.nl/isearch-safefinder-net-verwijderen/ enig advies over hoe mijn pc weer schoon te krijgen? - - - Updated - - - via programma's verwijderen heb ik het geprobeerd, en nu zie ik hem niet meer in de lijst staan. bij chrome lijkt hij ook weg te zijn (ik kom op de normale google pagina"), maar in firefox zit hij nog wel..? Ik begin een beetje te freaken..
  13. Die geeft hem wel correct aan denk ik: [ATTACH=CONFIG]35620[/ATTACH]
  14. Ik ben vannacht gelijk maar aan het schroeven gegaan. Het stof viel heel erg mee, onderstaand een paar fototjes van de koelribben en fan (voor schoonmaken, en de koelribben na het schoonmaken. PC net weer aan gezet, gelijk chrome en speccy gestart, hij (processor) start met ongeveer 90 graden, loopt op tot 102 en is nu een beetje aan het schommelen rond de 115. Omdat hij zo hoog begint, vraag ik me af of de temperatuur meter niet kapot is o.i.d.? Moederbord doet 68 C, en grafische kaart 60C. Ik heb even wat gegoogeld en kwam op onderstaande site: Got myself a Samsung NP355V5C S01UK (AMD A10 4600M + HD7670M 1GB) - Page 2 - Overclockers UK Forums Hier staat ook iets over het verkeerd aflezen van de temperatuur. Het is een Samsung NP355V5C [ATTACH=CONFIG]35596[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]35597[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]35598[/ATTACH]
  15. Net weer even in de gaten gehouden en mn processor knettert gewoon steady met een 130 graden door (as we speak 133).. moederbord zit op 83 !!! morgen ga ik een busje luchtspray halen (heb ik wel nodig denk ik). En dan die dooie muis verwijderen die er waarschijnlijk ergens tussen zit.. in de ochtend wil ik nog wel even wat werk verzetten, of adviseren jullie om hem zo min mogelijk aan te zetten omdat hij met deze temperaturen elk moment het loodje kan leggen?
  16. ik schrok ook wel van die 102 graden, en dan was hij zelfs net nog gedropt vanaf 115.... Ik zal vanavond de java update eens doorvoeren en vanavond of morgen mijn laptop open schroeven. ik heb de beschrijving door gelezen, maar daarin zie ik nog niet hoe ik exact alles open moet halen. Nu heb ik wel enig technisch logisch inzicht, dus ik zal kijken hoe ver ik kom! al enig duidelijkheid over dat rare blokje in het scherm?
  17. hierbij het linkje: http://speccy.piriform.com/results/bHnpmwfko3T2SkBCxsOYC6z dat hatelijke update bericht van java plopt ook gewoon weer omhoog...
  18. ccleaner doorgevoerd tot de foutmeldingen weg waren, java opnieuw geinstalleerd en sindsdien geeft hij de melding niet meer. het wazige vakje heb ik nog steeds..
  19. alles verwijderen leek me het beste: [ATTACH]35119[/ATTACH] java update popup is er nog steeds. blanco vak ook, af en toe
  20. kan ik alles verwijderen? hij geeft een melding dat ik dingen af kan/moet vinken die ik niet verwijderd wil hebben. thnx.
  21. sh*t update melding geeft hij toch nog steeds. Bij opstarten vanochtend weer het eerste wat ik zag.. Ik heb weer een printscreentje gemaakt. maar ik denk dat je wel weet hoe hij eruit ziet. Nog iets bijzonders. Toen ik de vorige keer kaspersky uitschakelde om zoek te kunnen starten, gaf kaspersky aan dat ik 34 open netwerkverbindingen had.. pc had ik net opgestart en de keer ervoor gaf hij er 5 aan.
  22. [ATTACH]35035[/ATTACH] voila, het logje. Alvast bedankt voor de moeite tot nog toe trouwens! hij geeft geen update meldingen meer.. het blanco vak, is er ook niet meer, maar soms was hij er wel vaker even niet, dus dat moet zich nog bewijzen of hij blijvend weg is.. Is er verder nieuws uit de resultaten en logs gekomen? Of heb je daar al iets uit af kunnen leiden?
  23. [ATTACH]35029[/ATTACH] voila trouwens: mijn java zegt ook vaak dat de update geinstalleerd kan worden. Ik ben net naar de site van java gegaan om te checken of ik de recentste versie heb, die ik dus wel heb. Maar als ik nu dus rechtsonder naar dat vakje (zie printscreentje) ga, zegt hij alsnog dat ik moet updaten.. is dat nou wel de echte java die dat zegt? of misschien een virus o.i.d.? [ATTACH=CONFIG]35030[/ATTACH]
  24. [ATTACH=CONFIG]34977[/ATTACH] dit is dus een printscreen van het blanco vakje. Gek genoeg opent een applicatie er dus wel over heen en zie ik mijn muis er ook gewoon voor. Als ik echter een desktop icoon er naartoe sleep, komt hij erachter te staan..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.