Ga naar inhoud

sensi

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door sensi

  1. nee ik heb geen recht meer op de garantie, want ik had 1 jaar recht op. Kan ik een nieuwe hardware kopen voor mijn laptop?
  2. Bedankt voor uw bericht. De HD tune heb ik gestart en hij is van zelf gaan afsluiten? Hij was pas bij de 7de rij en ik zag al 3 rode blokjes tot zo ver, maar moet ik de hd tune opnieuw opstarten, want ik moet er dan bij zitten de hele tijd, want anders sluit het programma uit zich zelf weer. Voordat hij bij de 7de rij was duurde het al 3 uur, ik kan toch niet 24 uur bij de laptop gaan zitten voor dit? Stel dat u hieruit al kan concluderen dat de hardware kapot is, kan ik een hardware vervangen van een laptop? ik heb deze laptop 1 jaar en 4 maanden en de garantie is inmiddels verlopen.
  3. i did it, zie hiervoor de bijlage. Ook krijg ik steeds een kernel data inpage error dus daarom heb ik Speccy gedownload en hier heb je de link van mijn hardware overzicht: http://speccy.piriform.com/results/PcvNDlalXJBHXIdUyX80Gr7 In de bijlage heb ik ook de bluescreenview bijgevoegd. bluescreenviewx.txt AdwCleaner[S1].txt
  4. Ik heb een HP Pavilion g6-2004sd (B1N40EA) windows 8 en ik heb hierover een vraag. Mijn laptop start heel traag op of soms helemaal niet en als het opstart werkt het traag of loopt het vast. Hiernaast doet het geluid soms niet en kan ik geen hoofdtelefoon gebruiken omdat die optie niet mogelijk is ? Graag wil ik weten hoe ik mijn laptop sneller kan laten werken en hoofdtelefoon kan gebruiken als optie. Alvast bedankt:-)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.