Ga naar inhoud

jackdoorman

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over jackdoorman

  • Verjaardag 09-02-1951

jackdoorman's prestaties

  1. De GPS is niet gratis, best wel duur zelfs. daarom ben ik op zoek naar software en kaarten die wel op de 5800 draaien. Tom Tom ondersteunt niet het touchscreen. Route 66 moet met een update komen die dat wel gaat doen. volgen horen zou garmin ofzo het wel kunnen, maar daar weet ik nog niet voldoende over. iemand die het wel weet ? hou me altijd aanbevolen.
  2. Hoop dat iemand dit leest en reactie geeft. Zoals boven vermeld heb ik nu een 5800, Vraag: is er een muziek speler voor S 60 dir werkt met directory structuur, wil niet met genres en artiesten werken, weet zelf waar de muziek staat dus dat hoeft niet, de speler die op de nokia zit kan volgens mij niet met directorys werken. gaarne advies. mvg Jack.
  3. Hallo Bart ik heb de 5800 nu een dag of drie, hij wel perse online gaan om te kunnen navigeren, en om het adres te valideren. als je van de route afwijkt dan gaat ie ook online. de gebruikte Kb's kun je in navi mode rechts onder zien ( groen balkje). GPS fix kan soms wel 10 minuten duren, gaat ook sneller online zeggen ze. Daarom ook mijn vraag hierboven, iets anders dan Nokia maps bv. Route 66, maar deze werkt nog niet met de touchscreen van Nokia. Tom Tom schijnt de interne GPS niet aan te spreken, blijft over Garmin (XT) . deze werkt dan zonder internet. met nakia maps moet je dus wel een internet (UMTS) abonnment erbij nemen, volgens mij. Heb nog een N73 met externe muis (GPS). en dat werkt standalone zonder internet en dat is wat ik wil. Nog iets met Nokia maps, je moet het adres NAUWKEURIG en EXAKT intypen ander vindt ie niks, Tomtom komt met aanvullingen en suggesties, werkt naar mijn idee praktiser. Hoop dat je er wat aan hebt. Verder is het een fijn toestel, nu de nav nog. Jack.
  4. oke, hoe kun je zien welke LSP er in de 5800 zitten ? Heb er vandaag 12-3-2009 een gekocht bij de phonehouse. vraag 2 Welk navigatie systeem draait het best op de 5800 ? een wel een die NIET online gaat, dus alles vanaf de phone zelf. met dank Jack.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.