Clarkie,
Ik hoop dat je dit bedoelde. Ik ga gewoon naar google en druk dan ofwel VTM of één naar Meus. Eertijds kon ik zonder probleem de video's bekijken, nu niet meer.
Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken Stadion Het Weer VTM Tickets VTMKZOOM
VTM Koken
Recepten
Blog Gezien op TV Kooktips
Mijn keuken
Nieuwsbrief Weekmenu
Er is een fout opgetreden bij het decoderen van de video. Chocolade moelleux met passievrucht, lychee en kiwi Muffins met passievrucht en kokosnoot Clafoutis met gele nectarines, vanilleroomijs met krokante speculaas Vanillewafels, kiwi en ijs van bosvruchten Slagroomtaart met pisatache, kiwi en blauwe bes Sabayon met yoghurtroomijs, passievrucht en gele kiwi 13 mrt 2015 Ingrediënten voor de garnituur
500 ml yoghurtroomijs
6 passievruchten
4 gele kiwi's
voor de sabayon
5 eierdooiers
4 dopjes fijne suiker
3 dopjes zoete witte wijn 1 dopje drank naar keuze voor de afwerking
bloemsuiker voor de afwerking
1 el venkelzaad
Leen weet niet altijd goed welk dessert ze moet maken voor haar gasten, dus Sofie helpt haar uit de nood en leert haar hoe ze sabayon met yoghurt roomijs passievrucht en gele kiwi moet maken. Sofie Dumont De Keuken van Sofie Beginner 4 personen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Bereiding
Om de sabayon in op te dienen versiert Sofie de glazen: stamp het venkelzaad fijn. Maak de rand van een glas een beetje vochtig (Sofie gebruik de pel van een kiwi) en dop het in het geplette venkelzaad.
Schil de kiwi's en snij een paar schijfjes. Schik er een paar in het glas als versiering. De rest van de kiwi snij je in blokjes. Haal het vruchtvlees uit de passievruchten en doe het in een kom. Doe de eierdooiers en de 4 dopjes suiker erbij. Doe er ook nog 3 dopjes zoete witte wijn bij. Daarna voeg je er twee dopjes drank (naar keuze) bij. Klop de sabayon op een zacht vuur tot een dikke schuimige stijve massa. Haal de pot van het vuur en blijf nog even verder kloppen. Serveer de sabayon met een bolletje roomijs. Werk af met bloemsuiker en gratineer met de bunsenbrander. Smakelijk!
0 Nog geen stemmen Print dit recept Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Pinterest Recept Zelf kroketten maken Recept Balletjes in tomatensaus als aperitiefhapje Recept Zelf vanille-ijs maken Recept Zandkoekjes Recept Stoofvlees Recept Vogelnestje Recept Gehaktbrood of fricandon Recept Choco maken Recept Kaaskroketten Recept Steak met champignonroomsaus Recept Vis in een jasje Recept Wat schaft de pot vandaag? Mosselen in room en witte wijn Maandag 09/03 Kalfsblanket met erwtjes, boontjes en peterselie-aardappelen Dinsdag 10/03 Capellini met prei, shiitake en gerookte paling Woensdag 11/03 Lamsgebraad, gratin van aardappel en pompoen en dijonaise Donderdag 12/03 Bouillabaisse met rouille en korstjes Vrijdag 13/03 Sabayon met yoghurtroomijs, passievrucht en gele kiwi
MEDIALAAN CIM internet
vtm
2BE Vitaya JIM vtmKzoom Stievie JIM Mobile
Product Placement Disclaimer Privacy Contact
MEDIALAAN maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie. Verdergaan