Ga naar inhoud

JDW

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door JDW

  1. Ik heb net het nieuwe moederbord en de CPU geïnstalleerd, hij start vlotjes op en loopt goed Zeker en vast bedankt !
  2. Bedankt voor het snelle antwoord! Ik wil het moederbord en CPU upgraden omdat ik er aanhoudende problemen mee heb en ten einde raad ben. Dit gaat misschien belachelijk klinken maar ik heb reeds vele maanden een soort slecht contact tussen de CPU en het moederbord. Bijna elke keer bij het opstarten weigert de computer om te booten. De lampjes, ventilatie, etc... werken maar het biepje komt niet en er gebeurt niets. Na elk onderdeel te hebben getest met een vervanging (behalve de CPU en het moederbord) blijft het probleem steeds terugkeren. De enige oplossing die ik tot nu toe heb gevonden is de processor er even uit halen, er vervolgens terug in steken en lichtjes aan te duwen (hoe raar dit ook mag klinken). Helaas is deze oplossing maar voor een bepaalde tijd geldig(hangt er vanaf, soms werkt het enkele dagen, soms niet eens één dag) om vervolgens terug te vallen op het niet opstarten-probleem. Ik heb reeds vele uren het internet afgespeurd naar een oplossing, helaas zonder resultaat. Tenzij jij weet hoe dit op te lossen, dan is dit mijn reden om het moederbord te vervangen en van de gelegenheid gebruik te maken ook de CPU te vervangen
  3. Ik zou graag een nieuw moederbord en processor aanschaffen. Ik moet er wel bij vermelden dat ik niet veel over het samenstellen van PC's weet. Mijn huidige PC is een custom build en ziet er als volgt uit : Tower : Antec Sonata III Moederbord : ASUS M4A89GTD Pro/USB3 Processor : AMD Phenom II X6 1090T RAM: Corsair XMS2 Dominator 8GB DDR3-1333 CL7 quad kit Harde schijven : Western Digital Caviar Black 640GB (SATA3, 64MB), Hitachi HDS721050 500gb SATA 16MB cache Grafische kaart: ASUS HD 6850 Na wat zoeken vond ik een goede processor en moederbord (denk ik). Ik zou graag de pocessor en het moederbord vervangen door het volgende: Moederbord : ASRock Fatal1ty 990FX Killer Processor : AMD FX-8350 Nu is mijn vraag: Is het mogelijk om deze twee te vervangen zonder dat er verdere aanpassingen nodig zijn of zijn er zaken niet compatibel? Is dit een goede combinatie en is het moeilijk om dit zelf te installeren zonder veel PC-kennis? Wat moet ik weten alvorens te beginnen? De reden van mijn onwetendheid ligt bij het niet zelf samenstellen van de huidige PC, maar met iemand die er iets van wist... Helaas is het niet meer mogelijk met deze persoon samen te werken door gezondheidsproblemen. Alvast bedankt !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.