Ga naar inhoud

Ruben Pc

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Ruben Pc

  1. [TABLE=class: ecxMsoNormalTable, width: 339] [TR] [TD=width: 108]Case [/TD] [TD=width: 231]Gigabyte Sumo Omega [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 108]Voeding [/TD] [TD=width: 231]Coolermaster V850 850W Full Modulair [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 108]Moederbord [/TD] [TD=width: 231]ASUS MAXIMUS VII HERO [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 108]Processor [/TD] [TD=width: 231]Intel Core i5 4690K 3.5 [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 108]Processor koeling [/TD] [TD=width: 231]Corsair Hydro Series H80i [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 108]Grafische kaart [/TD] [TD=width: 231]Gigabyte GTX 660 [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 108]RAM geheugen [/TD] [TD=width: 231]Corsair Vengeance - DDR3 2x 8GB [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 108]SSD [/TD] [TD=width: 231]Kingston V300 240GB [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 108]HDD [/TD] [TD=width: 231]WD Green WD10EZRX [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 108]DVD-RW [/TD] [TD=width: 231]Samsung SH-224DB [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 108]Besturingssysteem [/TD] [TD=width: 231]Windows 8.1 [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 108]Monitor [/TD] [TD=width: 231]LG 22MP55HQ-P [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 108]Externe HDD [/TD] [TD=width: 231]WD My Passport Ultra [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 108]Toetsenbord [/TD] [TD=width: 231]Logitech G710 [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 108]Muis [/TD] [TD=width: 231]Logitech G502 [/TD] [/TR] [/TABLE] Sorry voor het late antwoord hierop. Dit is de samenstelling uiteindelijk geworden op advies van de winkel zelf.
  2. Ik laat de samenstellingen door hem controleren en dan koop ik wat hij heeft bij hem, en al de rest koop ik online. En de link zegt dat er nog geen artikelen in het winkelmandje zit.
  3. Een vriend van me assembleert die voor me, hij heeft een computerwinkel.
  4. Ik hoef hier inderdaad geen case en monitor binnen dit budget. Die heb ik al besteld. Mvg
  5. Ik sta nog altijd open voor verschillende samenstellingen, ik ga pas bestellen zodra ik mijn loon uitbetaald krijg. Als je eentje wilt samenstellen voor me zou dat geweldig zijn! Mvg
  6. Ja ik heb wat spelingsruimte qua budget dus komt helemaal goed. Bedankt voor het advies allemaal, ik zal een foto van de setup erop zetten eenmaal hij klaar is!
  7. Ik heb paar spellen die ongeveer 20 gigabyte zijn, daarmee en die harde schijf wou ik daavoor inderdaad gebruiken. Maar het is dus dus zo dat het dan sneller gaat als ik ze op de ssd schijf zet?
  8. Als ik alle mijn spellen op de ssd kaart wil installeren, is deze dan groot genoeg daarvoor? Een vriend van me zei dat de games dan sneller loaden maar dat ik dan misschien te weinig geheugen heb ervoor.
  9. Dank u voor deze reacties, hier kan ik al heel wat mee!
  10. Waarvoor heb ik een PC nodig? - Ik wil graag op hoge settings kunnen gamen qua graphics en vlotte gameplay. Dit kan ik niet op mijn huidige laptop. Wat is mijn budget? - Mijn budget ligt tussen de 1000-1300 euro. Een merkcomputer of een samenstelling? - Ik wil een samengestelde pc maar ik heb hier weinig ervaring mee, daarvoor dit topic. Ga ik overklokken? - Ja. Ga ik later upgraden? - Ja, ik ga jaarlijks in de zomervakantie upgraden wat een upgrade kan gebruiken. Heb ik al die nieuwe functies wel nodig? - Een ingeburgerd wifi kaartje wil ik er graag in, een hdmi-ingang en een optisch geluidkaartje of course. Niks speciaals dus. Ga ik zelf assembleren? - Ik laat deze samenstellen in een winkel. Heb ik een besturingssysteem nodig? - Ik wil windows 07 installeren. Ga ik zelf installeren? - Ik installeer dit zelf. Heb ik een voorkeur aan onderdelen? - Deze monitor had ik in gedachte://www.bol.com/nl/p/lg-22mp65hq-ips-monitor/9200000024533812/ . Deze behuizing vond ik mooi uitzien : bol.com | Sharkoon REX8 Value Edition (Retail, Window-Kit, USB 3.0) |... . Muis, toetsenbord en externe harde schijf heb ik. De monitor en behuizing zijn niet inbegrepen bij mijn budget, dit geld houdt ik hier apart van maar ik sta altijd open voor suggesties. Ik wou ook een goede ssd kaart maar ik ken hier niet zoveel van. Heb ik nog randapparatuur nodig? - Een extra monitor die ik kan aansluiten zou wel mooi zijn, maar de prijs mag niet te hoog zijn dan. Dit mag ook buiten het budget. Heb ik specifieke wensen? - Ik wil dat de pc in het algemeen zeer snel is maar vooral snel qua gamen. Woon je in Nederland of België, wil je bestellen bij een specifieke (web)winkel? -Ik woon in België. Op bol.com | de winkel van ons allemaal | Welkom koop ik mijn headset en monitor dus het zou fijn zijn als alles daarop beschikbaar zou zijn. Als er echter betere sites zijn zal ik op deze sites de onderdelen kopen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.