Ga naar inhoud

Voegelkes

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Voegelkes's prestaties

  1. Bedankt voor het antwoord, maar er is geen probleem met een usb kabel. Mijn probleem is eigenlijk zoals in dit filmpje: De usb is afgebroken van de printplaat zoals op het filmpje en zou tijdelijk een klem kunnen gebruiken, maar ik zoek een goeie oplossing of handige tips. Ik heb al gezocht naar een nieuwe controller board, maar ik vind geen voor een Western Digital Elements Play (heeft een board met o.a. power supply, usb en HDMI)
  2. Hoi Ik heb een probleem met mijn mediaplayer (met ingebouwde harde schijf) Western Digital Elements Play (foto : http://www.geeky-gadgets.com/wp-content/uploads/2010/08/Western-Digital-Elements-Play.jpg). Onlangs is de micro usb afgebroken van de printplaat en in de case gevallen. Ik kan dus de mediaplayer niet meer connecteren met mijn computer. De mediaplayer zelf werkt nog perfect, ik kan nog steeds mijn bestanden afspelen op mijn televisie. De garantie is al voorbij. Ik heb al enkele computerwinkels in mijn buurt gebeld en gemaild en niemand kan dit oplossen. Ze sturen me door naar Western Digital zelf, maar dit probleem lijkt me oplosbaar om zelf op te lossen of door een handige harry. Iemand een idee wat ik kan doen? De micro usb terug te solderen op de printplaat? Een nieuwe printplaat/case kopen? Bedankt voor de hulp
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.