Ga naar inhoud

annickp1

Lid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door annickp1

  1. Hij vraagt of je wijzigingen mag doen op de computer voor het programma.Maar als je "ja" aanvinkt gebeurt er niets meer.
  2. Beste, Eos Utility voor canon werkt niet meer. Ik heb ondertussen alles eraf gegooid en terug erop geplaatst. Dan een updater gelanceerd van canon. maar nog steeds een foutmelding. firewall al uitgezet, maar nog steeds geen werking. besturing is windows 8,1 wat kan ik nog doen?
  3. Ik kan via systeemherstel wel windows terugvinden maar kan het niet booten. Hoe kan ik deze laten starten
  4. Nieuw moederbord geïnstalleerd en Windows op de ssd maar we kunnen geen systeemherstel doen of boot. Krijg de Windows niet gestart. Wat moeten we doen?
  5. De ssd schijf is terug te vinden bij schrijfstations maar niet in schijfbeheer. Ook niet in deze pc. Windows 8 start gewoon op via. Hdd We willen enkel de ssd formateren
  6. Hoe kan ik een samsung evo 850 formateren in windows 8 zonder windows erop te zetten. hij is geinstalleerd maar ik vind hem niet terug in schijfbeheer
  7. Mijn externe harde schijf seagate barracuda wordt niet meer herkend door windows. hoe kan ik ze toch zichtbaar maken en mijn gegevens eraf halen
  8. Firewall uit maar krijg nog steeds dezelfde foutmelding
  9. Sinds dit weekend en ik gebruik avg free', gebruik deze toch al even en voordien geen probleem
  10. Start op in Windows 7 maar van zodra ik een programma wil openen loopt hij vast
  11. Ik krijg telkens deze foutcode als ik mijn email wil opendoen. foutcode 0x800ccc19 ik het de wachttijd al langer gemaakt maar krijg toch de melding . wat kan ik hier aan doen?
  12. Nee lukt niet krijg nog steeds dezelfde foutmelding, heb reeds epson ondersteuning gecontacteerd, maar die zij van de antivirus af te zetten en als dat niet lukte moest ik microsoft contacteren. Dus ik krijg hem er niet op, maar heb hem wel nodig voor mijn werk en mijn zoon voor school. - - - Updated - - - Ik heb het onderstaande gevonden door de foutmelding te googlen en het is gelukt toch bedankt voor de moeite Ik heb het volgende gedaan: - Met de rechter muisknop klikken op het computer icoon. - Beheren selecteren. - Services en toepassingen selecteren. - Services selecteren. - In de nu geopende lijst “Shell Hardware Detection” opzoeken en deze openen door met de muis dubbel te klikken. - Dan de optie opstarttype van handmatig op Automatisch zetten en op uitvoeren drukken. Door bovenstaande te doen kan Epson Scan wel geïnstalleerd worden. De Firewall en TuneUp Utilities heb ik gewoon actief laten staan.
  13. Bij het installeren van mijn printer Epson WF3520 krijg ik de software voor de scannerdriver niet geïnstalleerd. Ik het het antivirus programma al uitgeschakeld. maar gedurende de installatie via de cd en ook via de software updater van epson krijg ik de volgende foutmelding. wat kan ik hieraan doen zodat ik de scannerdriver kan installeren. “ het installatieprogramma kan een aantal benodigde programma’s niet starten. Controleer de installatieschijf en voer de installatie terug uit”
  14. Na een systeemherstel va de c-schijf, krijg ik de lokale d-schijf niet meer open tenzij ik ze eerst formateer. dit wil ik echter niet doen daar er nog foto's op staan en die er eerst wil afhalen. hoe kan ik dit oplossen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.