Ga naar inhoud

coschipper

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door coschipper

  1. Er zijn geen meldingen meer. Er is nog wel een irritant iets overgebleven. Wanneer ik in mijn taakbalk de IE knop aanklik verschijnt er een nieuw icoontje aan de rechterkant, terwijl het oorspronkelijke icoontje niet meer gebruikt wordt. Ik heb een afbeelding toegevoegd. Verder zou ik mijn Nero 12 versie weer terugzien, indien mogelijk. Voorlopig ben ik ontzettend blij met het PC-helpforum.
  2. Bij deze het volgende bestand. AdwCleaner[S1]1.txt
  3. Bij deze het bestand. Het is een txt bestand geworden. zoek-results2.txt
  4. Gelukt. Bijgaand het gevraagde bestand. zoek-results.txt
  5. Norton verwijdert het bestand steeds en ik heb geen idee hoe ik dit uitzet.
  6. Hallo, Om Windows 8.1 te kunnen installeren gaf het systeem aan om Nero te verwijderen. Nu heb ik dit gedaan met de gedachte dat ik dit programma terug kon vinden in de prullenbak. Niet dus en na lang proberen en zoeken ben ik maar een trial versie gaan downloaden. Niet goed opgelet en nu heb ik dus ook de spyware safe search binnengehaald die er o.a. voor zorgt dat IE in een ander icoon geopend wordt. Omdat ik deze PC gekocht heb met voorinstallatie van Windows en Nero willen deze bedrijven me niet helpen. 2 Vragen: Kan ik mijn legale en betaalde versie ergens terugvinden in het systeem? Hoe krijg ik de spyware, liefst zonder kosten, uit mijn PC? Norton verwijderd hem niet Graag een reactie.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.