Ga naar inhoud

Willie

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Willie's prestaties

  1. Graag had ik van jullie een programma naam doorgekregen om een SSD volledig te wissen zodanig dat de oude data niet meer te herstellen is. Vroeger gebruikte ik Duke Nuke voor gewone hardeschijfen, maar voor SSD mag je dit blijkbaar niet meer gebruiken. Dit moeten we doen voor ons werk omdat we voorlopig heel veel werken met mobiele hardeschijven en Sticks & SSD.. Alvast bedankt!
  2. Hallo, Mijn eerste vraag op jullie fantastisch forum. Ik zit namelijk met het volgende probleem. Een computer met VPN en RDP wil ik via mijn routers naar buiten brengen. Daarnaast heb ik een security camera hangen die ik ook van overal wil bekijken. instellingen poorten: camera: 8090 VPN:1723 RDP: 3389 Open gezet op mijn router naar de betreffende IP addressen van die apparten zowel TCP als UDP. Dan lukt dit niet om buitenaf naar toe te surfen ( RDP, VPN, camera ) Alles werkt wel als ik bvb het ene IP adres invul bij DMZ. Probleem is dat ik maar 1 IP kan invullen bij DMZ. Terwijl ik met 2 verschillende apparten zit met 2 verschillende IP adressen en misschien wil uitbreiden naar meer IP adressen. Wat moet ik doen om dit te verkomen. Inzicht in mijn netwerk. Ik zit met vooraan dus een BBOX2 van Belgacom en naarna een gewone advance Router. Alvast bedankt voor de Tips!!! Mvg, Willie92
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.