Ga naar inhoud

robstolk

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

robstolk's prestaties

  1. Op veel plekken in mijn omvangrijke fotobestanden kom ik met de Verkenner mappen tegen met de naam [originals]. Daarin zitten, zoals de naam al doet vermoeden, de originele fotobestanden, dus vóór de bewerking. Dat betekent dat ik vele honderden bestanden dubbel heb; het onbewerkte en het bewerkte bestand. Bewerking gebeurt met Lightroom 6. Graag wil ik weten wanneer zo'n map [originals] wordt aangemaakt en of ik dat ook kan verkomen. Kan het zijn dat het synchroniseren van 2 schijven ermee te maken heeft? (ik gebruik Allway Sync om foto's van mijn harde schijf te synchroniseren met een externe schijf) Ik hoop dat iemand me kan helpen!
  2. Ik heb een soortgelijk probleem met mijn laptop, een Samsung, model NP350v5c-s04NL. De speccy link is: http://speccy.piriform.com/results/SgCaYPW4027R57TEseqUONa Kan je me hiermee verder helpen??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.