Ga naar inhoud

Sylvieeeee

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Sylvieeeee

  1. Hallo, Ik heb een Acer uit de ES1-131 Series die een zwart scherm geeft na aanmelden. De taakbalk flikkert soms wel, maar deze is meestal niet zichtbaar. Via msconfig naar veilige modus gaan, dat gaat niet want als ik Windows+R induw, dan komt er niks. Ook als de taakbalk er even staat en ik op Start duw, dan komt er ook niks. Ik probeer nu om hem via het aanmeldingsscherm in veilige modus te zetten, maar als ik dit probeer dan neemt hij het wachtwoord niet meer aan. Ik neem aan dat er iets mis is met de videokaart, maar ik weet niet wat te doen. Kan iemand me aub helpen? De laptop zou maandag echt moeten werken (unief)
  2. Beste, Ik werk met Google Chrome en opeens zijn mijn bladwijzerbalk, adresbalk en pagina verkleind. Door te zoomen verandert alleen de pagina en dit is tijdelijk. Weet iemand hoe ik dit probleem moet oplossen? mvg, Sylvie
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.