Ga naar inhoud

Lemby

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Lemby's prestaties

  1. Hallo, Mijn ouders hebben Zaterdag een nieuwe laptop (Acer Aspire E 17 ES1-771-C5WC ) gekocht bij de Mediamarkt deze bleek "start klaar" te wezen, was ik er even mee bezig en stond er windows 10 al op maar nog niet geactiveerd, Nu druk de instelling en windows activeren geeft ie een fout code aan "Foutcode: 0xC004C003" Nu kan ik nergens vinden hoe ik dit moet oplossen.. Toch maar weer terug naar de winkel? Heeft één van jullie een idee?
  2. Hallo, laatste paar dagen begint mijn pc weer problemen te krijgen Mijn probleem is dus dat het beeld weg valt tijdens het gamen alles blijft aan maar me beeld valt weg. Dus heb gister avond mijn pc stof vrij gemaakt (zat bijna niks alleen op stof filters) maar daarna viel ie weer weg (het beeld) Zelf denk ik dat de videokaart te warm wordt gisteren gekeken via speccy daar zag ik in dat de videokaart rond de 60-80°c graden werd en weer spelletje gedaan en viel uit dus kon niet zien hoe warm ie nou werd, ook mijn CPU werd rond de 60-70 graden weet niet of dat warm is? Hier is mijn specs: Moederbord - z87 gaming volgens mij Processor - i7 4770k 3.5ghz video kaart - https://www.alternate.nl/GIGABYTE/GV-R928WF3OC-3GD-grafische-kaart/html/product/1132502?tk=7&lk=10190 Behuizing - https://www.alternate.nl/MS-TECH/CA-0300-Raptor-NG-behuizing/html/product/900202?tk=7&lk=9309 Kan geen speccy log sturen momenteel want ben op het Werk maakt er één zodra ik thuis ben ook heb ik een extra casefan besteld waar kan ik nog plaatsen achter in de case wat is daar het beste om te plaatsen dat ie lucht er uit blaast of lucht er in blaast Mvg
  3. Hallo, Ik heb sinds laatste veel problemen met geluid uit mijn pc te krijgen. Voor het gamen gebruik ik een headset en die werkt super met usb-kabel aan voor-kant van me PC. nu heb ik laatst boxen gekocht van Creative en die deden het super heb ik ze een tijdje niet gebruikt en dacht ga weer even muziek luisteren met die boxen en ze deden het niet meer, nu heb ik ze geprobeerd op een andere pc en daar werken ze wel gewoon op. nu heb ik geen idee hoe ik dit normaal krijg met headset heb ik wel muziek maar met boxen niet meer? Als dit niet hier hoort sorry daar voor wist zo zeker niet waar ik het neer kon zetten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.