Ga naar inhoud

lemons

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

lemons's prestaties

  1. Ja dat klopt. Hij gaat alles installeren, zoeken naar updates en dan opnieuw opstarten. Moet ik dan dat opnieuw opstarten onderbreken, in de bios weer de gewone startvolgorde instellen en door laten gaan? Had al geprobeerd voor het opstarten de stick te verwijderen, maar dan start hij helemaal niet meer........
  2. Heb een Compaq/HP laptop waar W7 al op stond, maar die is enorm traag geworden. Daarom besloten W7 opnieuw te installeren via een USB disk. Bios ingesteld om vanaf USB op te starten, gaat allemaal goed. Vraagt naar taal e.d. en vervolgens op welke schijf ik hem wil installeren. Dan gaat de installatie van start, systeemruimte bepalen, installeren of iets in die volgorde. Hij geeft ook aan dat tijdens de installatie de computer meerdere malen opnieuw moet worden opgestart. Geen probleem totdat hij updates gaat installeren, daarna gaat hij vanzelf opnieuw opstarten. Vanaf dat moment gaat het fout, want bij het opnieuw opstarten kom ik automatisch weer in het beginscherm, tijdzone, aangepaste installatie en welke schijf enz. Kortom, bij de eerste keer dat hij opnieuw opstart gaat het fout. Iemand enig idee hoe dit te verhelpen? Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.