Ga naar inhoud

JG888

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door JG888

  1. Ik heb naast Google Chrome alleen nog Firefox. Firefox is altijd al langzamer geweest als Chrome. Het opstarten doet Firefox dus langzamer maar zodra die opgestart is dan is de startpagina binnen 3 seconden zichtbaar. Hij geeft ook geen foutmelding. Dus het probleem doet zich alleen bij Google Chrome voor.
  2. Update: google chrome verwijderd en opnieuw geinstalleerd, dit hielp niet. Vervolgens Commandprompt als administrator uitgevoerd en netsh winsock reset gedaan. Computer opnieuw opgestart maar dit het probleem blijft.
  3. Excuses voor de late reactie. Ik heb bovenstaande gedaan maar er is nog geen verbetering te zien. In de log staat dat deze gevoelige informatie bevat en dat deze niet openbaar gemaakt moeten worden. Ik twijfel dan ook om deze log te posten, aangezien iedereen deze op dit forum kan zien. Op de site HijackThis.nl ? Forumoverzicht is deze informatie niet toegankelijk voor onbevoegden, misschien ook handig voor deze site? Ik heb op internet nog verder gezocht naar mijn probleem en daar werd gezegd om het volgende in te voeren in commandprompt: netsh winsock reset. Wat doet dit en kan dit helpen?
  4. Bedankt voor de hulp tot nu toe! Wel zit ik nog steeds met het probleem, heeft iemand nog een idee wat ik nog meer zou kunnen doen om dit probleem op te lossen?
  5. Kleine verbetering, hij geeft nu geen melding meer, maar het duurt alsnog lang voordat Chrome reageert. Het gebeurt ook altijd tijdens het opstarten, misschien dat de laptop dan nog bezig is met opstarten en dat hij daarom zo langzaam of niet reageert. Maar het opstarten duurt ook te lang, ondanks dat ik door msconfig alleen heb ingesteld dat hij Avast laat opstarten. Vroeger (paar maanden geleden) startte hij in minder dan één minuut op, nu lijkt het erop dat hij na ongeveer 3 minuten klaar is voor gebruik en dan alsnog loopt Chrome vast. Ik heb best wel wat snelkoppelingen op het bureaublad maar niet veel meer dan een paar maanden geleden. Ik merk ook dat Avast er altijd het langst over doet om op te starten.
  6. Het is nog steeds hetzelfde. Ik start de computer op en als ik dan google chrome open dan blijft hij op nieuw tabblad hangen en komt er het scherm waarbij ik kan kiezen tussen 'sluiten' of 'wachten'. Als ik op wachten druk dan doet hij het uiteindelijk wel maar ik blijf wel dit probleem hebben.
  7. Nieuwste versie Java geïnstalleerd. En hier is de Adwcleaner log. AdwCleaner[S0].txt
  8. Hierbij de log. De programma's die ik gebruik zijn: HitmanPro, CCleaner, AdvancedSystemCare, Malwarebytes, JRT, Avast. log.txt
  9. Beste, Bij mij laad Google Chrome de eerste pagina langzaam en komt er ook een scherm dat deze niet reageert. Ik heb dan de keuze uit afsluiten of wachten. Als ik op wachten druk dan verschijnt de pagina wel na een tijdje maar ik wil dat dit scherm helemaal niet komt. Ik gebruik meerdere programma's om mijn pc goed en snel te houden maar dit probleem blijft bestaan. Wie kan mij helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.