Ga naar inhoud

dennisb

Lid
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

dennisb's prestaties

  1. Ik heb de laptop gekocht incl Windows 7. De code staat ook achterop de laptop met een sticker van windows. Heb ik dan nog steeds de installatie cd nodig?
  2. Daarmee loopt hij ook vast helaas. Zien jullie niks raars in de logjes?
  3. [ATTACH]35828[/ATTACH] [ATTACH]35829[/ATTACH] Helaas loopt hij nog steeds vast. zoek-results.txt Documents.rar
  4. Hierbij de logjes [ATTACH]35801[/ATTACH] Documents.rar
  5. Ik heb een asus K52J Intel I3 core met Windows 7 home premium misschien breng ik hem wel langs een computerzaak voor reparatie of is de laptop dat niet meer waard?
  6. Ik heb de memtest nog niet gedaan, ik moet dan namelijk eerst een cd gaan regelen en heb dit weekend niet zoveel tijd. Ik heb de scantest wel gedaan. Helaas zijn er geen schendingen van de integriteit gevonden. Ik snap werkelijk niet wat het probleem met de laptop is.
  7. Op het moment dat Windows klaar is met opstarten (na ongeveer 2 minuten) loopt hij helemaal vast. Ik blijf staan op het scherm waar ik op dat moment in zat en ik kan de muis niet meer bewegen. Ik krijg geen foutmeldingen. Ook als ik een tijd wacht, kan ik niet verder.
  8. Toch in gewone modus gelukt: http://speccy.piriform.com/results/VaYdDSWkHVAgRM4FvxRiF0x
  9. Dit lukt me alleen in veilige modus. Het duurt namelijk te lang, tot speccy klaar is met laden, dan loopt de computer al vast. http://speccy.piriform.com/results/WZh2MGfG6OIeq7rEhHRSeOI
  10. [ATTACH]35535[/ATTACH] AdwCleaner[S0].txt
  11. [ATTACH]35519[/ATTACH] zoek-results2.txt
  12. [ATTACH]35493[/ATTACH] zoek-results.txt
  13. Wel lastig aangezien ik maar kort de tijd heb om iets te downloaden, maar ik ga het proberen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.