Ga naar inhoud

laikos

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door laikos

  1. heb trouwens al bij een andere tread met hetzelfde probleem gekeken en delfix gedownload en Ccleaner gedraaid en alles geanalyseerd en schoongemaakt. Het probleem is opgelost. Bedankt voor de (zeer) snelle hulp!
  2. Hier het logbestand. Ik heb nog een vraag. Is mijn pc nu helemaal opgeschoond van allerlei malware/adware of alleen het evo-gen bestand wat fout was? Normaal vink ik ook alles uit wanneer ik iets installeer (stomme toolbars enz.) maar blijkbaar is er toch nog iets tussendoor geglipt. In ieder geval erg bedankt voor de hulp, ik heb ook geen melding meer gehad sinds ik die dingen heb gedaan. [ATTACH]35481[/ATTACH] AdwCleaner[S0].txt
  3. Wat een vroege vogel bent u zeg. Hier het bestand waar u om heeft gevraagd! Wat een service! [ATTACH]35480[/ATTACH] zoek-results.log
  4. Avast geeft steeds een melding dat er een malwarebestand (Win32: Evo-gen) is verwijderd. Dit bericht komt om de paar seconden, soms minuten, terug. Hoe kan ik dit oplossen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.