Ga naar inhoud

tfr35

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door tfr35

  1. Volgende configuratie werd gekocht Intel Core i5 4670 8GB DDR3 PC1600 32GB SSD Cache & 1TB Hardeschijf 22x DVD±RW DL CoolerMaster Mini Tower 550W nVidia GeForce GTX 770 2GB Analog - DVI - HDMI - DisplayPort HDA 5.1 Sound (+Front) Netwerkpoort 2 USB 2.0 poorten (+2 Front) 4 USB 3.0 poorten (+1 Front) Windows 8.1 NL Dit voor 930 euro.Alvast bedankt voor de info.
  2. Goedemiddag, Ben voor 17 jarige zoon op zoek naar een degelijke gaming PC.Daaarom hieronder het vragenlijstje ingevuld in de hoop op bruikbare info. Waarvoor heb ik een PC nodig? Om te gamen en schoolwerk te maken (powerpoints etc.) Wat is mijn budget? 900 euro Een merkcomputer of een samenstelling? maakt eigenlijk niet uit, wel dient er de mogelijkheid tot upgraden in de toekomst te zijn. Ga ik overklokken? neen, ik vermoed dat hier risico's aan verbonden zijn. Ga ik later upgraden?meer dan waarschijnklijk wel gezien de snelle evolutie in gameland. Heb ik al die nieuwe functies wel nodig? goede wifi is wel nodig gezien het gebruik van draadloos internet op een ander verdiep Ga ik zelf assembleren? neen Heb ik een besturingssysteem nodig? ja,hier verschillen de mening tussen zoon en mezelf tussen windows 8 en 7.Zijn voorkeur gaat uit naar 8 en het wordt zijn pc dus... Ga ik zelf installeren? vermoed dat dit me wel zal lukken Heb ik een voorkeur aan onderdelen? goede ervaring met Nvidea en intel in het verleden Heb ik nog randapparatuur nodig? zeker behoefte aan toetsenbord en muis, spijtig genoeg binnen het vermelde budget Heb ik specifieke wensen? stille computer zou wel leuk zijn Woon je in Nederland of België, wil je bestellen bij een specifieke (web)winkel? België, alle opties zijn momenteel nog open wel speelt leveringstijd een rol. Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.