Ga naar inhoud

gravis06

Lid
  • Items

    59
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

gravis06's prestaties

  1. Beste forumvrienden, Als ik mijn laptop (Fujitsu Siemens) probeer aan te zetten, dan komt er een zwart scherm met erop M54P BIOS 450e/350m. Dit gedurende zo'n 3 sec. en dan start ie vanzelf opnieuw op en dan doet ie steeds weer opnieuw hetzelfde tot ik er de battery uit haal. Wat nu :questionmark: Heeft iemand een idee om het op te lossen zonder re-install Vriendelijke groeten !
  2. Ja alles was onmiddellijk aangesloten ! Man wat ben ik tevreden na een tweetal weekjes , gamen is een plezier haperen doet ie niet en speel alles tot hiertoe in hoge kwaliteit. ben echt super tevreden , als iemand een budget game-pc wil ... deze is zeker aan te raden. 500 euro ! ook de pc aan en uitzetten , mijn vorige PC deed daar echt lang over nu is ie op 5 secondjes volledig aan ! en uitzetten nog sneller ! Ik kon het eerst niet geloven. Ja , echt ik ben meer dan tevreden. Vooral bedankt bij het zoeken naar de juiste hardware hoor ... want ik heb heel veel advies gewonnen op dit forum. Zonder jullie was mijn PC zeker niet dezelfde. Simpel .... ik had bij codima gekocht en dan was alles 15% duurder en dus veel meer moeten besparen he. Hoewel ik wel moet zeggen Codima is echt wel een steengoede winkel hoor en de mensen die er werken zijn véél beter dan in de meeste computerwinkels dat is echt wel zo. Dus als je niet in Nederland wil kopen dan is Codima wel super hoor , maar als het niet uitmaakt .... Azerty is de goedkoopste en supersnelle leveringstijden. Ik had pas gedaan met mijn bestelling te typen en het was al thuis bezorgd ...lol... Dus aan iedereen die me hier advies gaf een hele dikke welgemeende DANK U WEL !!! groetjes !
  3. Yeeeeehaaaa ... oef ... PC draait en alles al geinstalleerd , super ... gisterenochtend dacht ik nog "dit is hopeloos" een dag later werkt alles perfect ... en vooral MUISSTIL ... echt waar zo lekker draaien zeg ... ik hoor hem bijna niet ! Nu ga ik er nog enkele geruisloze fans op installeren ... nu enkel cpu-fan en 1 fan achteraan ! direct eens mee gamen zie , kijken wat dat geeft , ik ben superbenieuwd , ik ben zo blij als een kind zeg ... nog eens bedankt hoor voor de hulp , vooral bij het uitkiezen van de harware ... want ik denk dat het de perfecte keuze was voor low-budget ... een vriend zei al net dezelfde te gaan bestellen !
  4. OK, wel ik heb nu tijdelijk die ADJ gekocht ... en die stop ik binnen 2 maand in de PC voor mijn dochter en dan koop ik me een hele goede voeding en een goeie game-muis. Nu kon het er financieel echt niet meer van af , anders had ik uw raad gevolgd hoor ! ... maar het waren dure maanden augustus en september .... ik zat al aan 500 euro voor mijn hardware en we hebben nog 2 kindjes de zoon voetbalt en das een dure vogel. met zijn lidgeld en zijn schoenen kocht ik mij een goeie game-pc ...lol... Zeg en bedankt voor de uitleg , DAAR heb ik echt wel iets aan ! Bedankt ! groetjes.
  5. Ja tuurlijk kan die stuk ...lol... maar ik vroeg " kan het zijn dat de voeding-fan gewoon draait terwijl de voeding zelf toch stuk is "? Ik heb even gebeld met Codima en ik vroeg of ik die ADJ 550W ATX Power Supply kon vertrouwen om 3 a 4 maandjes in mijn PC te steken en dan koop ik deze Antec High Current Gamer 520 Watt en dan hou ik die ADJ 550w voor in de PC voor mijn Dochter. In Codima zeggen ze dat het systeem er niet zal onder stuk gaan, zeker niet als het maar voor tijdelijk is. Ik ga toch even proberen hoor , ikzit al over het budget . misschien voor nieuwjaar nog die Antec erin ! Oh , is Antec toch een A-Merk he ?
  6. Is die voeding voldoende voor mijn systeem ??? Die kost maar 30,-€uro ... ik zou nu die er in proppen en dan later een degelijk merk kopen. wat denk je ? [h=1]ADJ 550W ATX Power Supply 120mm Cooler[/h]https://www.codima.be/nl/catalog/onderdelen-1/voedingen-1/atx-1/adj-adj-550w-atx-power-supply-120mm-cooler-ps-550w-adj groetjes !
  7. Ja idd héél vervelend , zeker voor mijzelf , maar ik moest ergens de prijs drukken en ik had gewoon geen PC gehad anders dusja ... en ik dacht moeilijk gaat ook .......... meestal dan toch ..... lol..... ben al heel blij dat u er nog bent OK , ja idd ... ik moet er in paniek los over gekeken hebben ... ik moet rustiger blijven best ! Ja nu zie ik het ook staan . ik ga idd gewoon nog een andere voeding halen he ... dan is alles nieuw , behalve de behuizing ... maar daardoor kan een computer geen problemen kennen he ? ik weet nu dat de powerswitch werkt want als ik duw start enkel de voeding op dus werkt het wel he in principe. Misschien is de voeding kapot , want die komt ui mijn oude PC en daar had ie net hetzelfde startte enkel de voeding nog op waardoor ik dacht PC kapot want de voeding draait nog lekker. maar het zijn wss enkel de fans die ik hoorde draaien en de PSU zelf zal wss defect zijn , kan dat zijn ??? sorry hoor makker , ik kan me voorstellen dat dit vervelend voor je is iemand dingen uitleggen waar ik niet zo veel van ken. maar ik stak al eens een PC samen rond 05-06 en alles liep toen vlot en alles werkte direct dus ... maar als er een probleem voordoet zoals nu ben ik de sigaar zonder uw hulp !!! dus bedankt hoor !
  8. mening al herzien .... ik probeerde hem op te starten maar enkel de voeding fan draait de rest blijft muisstil , net als hier op m'n thread plots ....snik snik ... ik zit volledig vast ! ik zie het wel niet zitten om nog extra kosten te doen als het probleem daarmee niet zeker is opgelost hoor ! Waar ben ik toch aan begonnen , zonder hulp lukt het nooit ! ik heb er mijn grafische kaar nog niet ingestoken voor de veiligheid .... ik wou eerst de >PC doen draaien zonder GraKa ... en zelfs dit lukt niet dus .... Hopeloze zaak ! Tenzij hier een mirakelman zit ???
  9. Hebben jullie alle hoop opgegeven:dontknow: ??? ...lol... ik ook bijna .... maar goed ik moet me niet schamen dan toch , als niemand hier het antwoord laat staan de oplossing weet ... dan is het niet zo'n schande dat ik het niet weet he ...hehehe... Pas op , ik geef niet op hoor ik blijf zoeken naar DE oplossing ... tenzij m'n PC het begeeft uiteraard als iemand alsnog iets te binnen zou schieten zeg maar hoor .
  10. Echt niemand ?? ... aah dit is echt wel pijnlijk ik zit de ganse ochtend te wachten op een berichtje met een mogelijke oplossing ... die er blijkbaar niet is en het geld is op om oplossingen te gaan kopen ... ik voel me echt wel slecht nu zeg ! en ik durf niet op eigen initiatief eens proberen met die 4 pins in die 8 op het moederbord te stoppen want als ik dan de boel om zeep help is het helemaal afgelopen. Please iemand ? ook als je denkt van niet zeg dan dat het niet gaat of zo , zodat ik niet om het half uur op dit forum moet komen kijken of iemand al iets geschreven heeft. Hoe kan zoiets zeg , je zou toch denken dat een MoBo gewoon op de voeding past zeg ! pfff.... Moet echt alles zo tegenzitten !
  11. Ik bedoel dus op het moederbord bij JPWR2 heb ik 8 gaatjes en op de kabel van de voeding heb ik er ene met 4 pins en ene met 6 pins ? Moet er eigenlijk wel iets in die JPWR2 op het Moederbord , want daar is niks over te vinden in het boekje , kan dat ? De 24 pins zitten al aangesloten dat was een makkie en de rest ook allemaal ! enkel die JPWR2 hé ??? Ik dacht problemen te hebben met die kleine snufjes , maar alles is OK enkel die *****voeding zeg
  12. Is dat niet met Power switch ? Power LED is toch enkel het lichtje het LED lampje, ik dacht dat dit enkel ter controle was dat ie aan staat ?? KAN ik niet gewoon die 6 in die 8 steken zodat er 2 gaatjes open blijven OF maakt dit mijn systeem onstabiel ??? Ik krijg dit nooit in elkaar , wat een dom idee ... om er zelfs maar aan te denken het zelf te doen ! ....ppfffff.... ik sta hier schoon met mijn spullen .....
  13. aan de voeding zitten enkel 1 keer 4 pins ... 1 keer 6 pins en 1 keer 24 pins ... dus geen 2 keer 4 en geen 8 pins te vinden Type voeding is SHARKOON Silent Storm SHA430 9A 430Watt ! Handleiding van de behuizing is er absoluut niet meer ! is 8 jaar oud ! Dan over alle andere kabeltjes is ALLES opgelost ... ik mankeer enkel de power LED en Suspend LED die kabeltjes vind ik gewoon NIET ! Is dat een probleem , nee toch he , das enkel voor de lichtjes van aan en uit he ??? De rest ziet er goed uit denk ik ! Enkel die stomme Voeding he , dat die aansluiting nu niet past zeg !!! kan iemand daar iets op vinden ??? kan ik die 6 pins in die 8 gaatjes duwen het gaat , maar gaat mijn systeem dan niet onstabiel lopen ??? of ... is er een soort adapter van 8 naar 6 pins of zoiets dat ik kan kopen om de voeding compatibel te maken met het MoBo ???? nu ga ik slapen ... tot morgen , hopelijk schiet jullie iets te binnen . Slaapwel hoor !
  14. Ja op het moederbord wel , maar dat is juist het probleem de VOEDING heeft 1 keer 24 pins en 1 keer 6 Pins .... nergens 8 pins te vinden ja de meeste zijn al in orde enkel Suspend LED en power LED .... maar die kabeltjes heb ik niet meer ... ik heb ik heb wel Nog 4 kabeljes over D2, D2+ , D3 en D3+ hoe zit dat ???
  15. En dan nog een vraagje ... in het boekje van MoBo staat Suspend LED en power LED .... maar die kabeltjes heb ik niet meer ... ik heb ik heb wel Nog 4 kabeljes over D2, D2+ , D3 en D3+ hoe zit dat ???
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.