Ga naar inhoud

Daler

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Daler's prestaties

  1. Hallo Maxstar, Gelukkig ben ik verlost van al die irritante pop-ups, dus het probleem is opgelost. Je bent een kanjer! Nog één vraag. Wij hebben upc smart guard en toen het mis ging, zeiden zij dat er toestemming was gegeven voor bepaalde sites ed waardoor de beveiliging niet meer optimaal werkte en er dus van alles binnen kon komen. Nu zijn alle virussen, spyware en malware dankzij jouw hulp verwijderd, maar hoe voorkom ik dat dit er weer opkomt. Werkt de upc smart guard nu weer goed of zijn de hiaten blijvend en zit ik over een paar weken weer op het help forum jullie lastig te vallen met mijn besmette lap top? Ofwel moet ik nog actie ondernemen om dit te voorkomen?
  2. Hallo Maxstar, Hierbij het logbestand van emsisoft anti-malware. a2scan_140920-111052.txt
  3. Hallo Maxstar, Hierbij het gevraagde logbestand van AdwCleaner. AdwCleaner[S0].txt
  4. Hallo Maxstar, Bedankt voor je reactie. Ik hen je advies opgevolgd en zoek.exe uitgevoerd. Duurde wel tergend lang, dus ik hoop dat ik het goed heb gedaan. Hierbij het "Zoek-results.log" [ATTACH]35776[/ATTACH] Log.txt
  5. Beste Clarkie en overige leden Hierbij het gevraagde log bestand van RSIT. log.txt
  6. Hallo, Mijn laptop is helemaal naar de knoppen, bij iedere klik op internet krijg ik een pop ups met reclame, ik krijg foutmeldingen, laptop is supertraag, enzovoort. Wij hebben een virusscanner van upc mail. Nadat mijn zoon via een vriendje een film heeft gedownload is de ellende begonnen. Volgens UPC heeft hij toestemming gegeven bepaalde zaken binnen te halen. Sindsdien is het dus een ramp. Wie helpt mij. Ik ben een absolute digi analfabeet dus graag stap voor stap.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.