Ga naar inhoud

FredK

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door FredK

  1. Inmiddels ben ik aardig op weg, wel heb ik nu nog een vraag. Ik heb nu in feite 2 pagina's (navigatiemenu en de content) binnen één pagina. Elk van deze 2 pagina's heeft een eigen titel. Normaal heeft elke pagina een GTML tag (document type)? Waar plaats ik die nu? Eén bij elke pagina of is één keer in hoofdpagina voldoende?
  2. Ja, inderdaad, zoiets....Ik had wel wat geprobeerd, maar was er nog niet uit. Dit is wat ik bedoelde en hier kan ik verder mee. Zeer bedankt.
  3. Leroy weer bedankt. Ik hou me voorlopig inderdaad bij het werken met html en css. Het inpassen van het html.php bestand is prima gelukt, maar ben ik nu bezig om de 2 div's (die met het menu en die met de eigenlijke content) binnen 1 div te krijgen, die ik dan gecentreerd op het scherm wil krijgen. Dat lukt nog niet, maar het is een leerproces, dus met wat uitproberen moet het uiteindelijk wel gaan lukken. Dat hoop ik tenminste.
  4. Mijn plan is om een vrij simpele website te maken, met links het menu en rechts de content. Van de meeste pagina's heb ik de content al wel. Ook het menu heb ik nu wel ongeveer. Html ken ik en dan is het toch een kwestie van css toepassen om de lay-out voor elkaar te krijgen? De indeling heb ik wel in mijn hoofd. De term framework(s) is nieuw voor mij, ik heb gekeken bij Symfonie maar het is me toch niet duidelijk wat een dergelijk programma precies doet en dus toevoegt.
  5. Leroy, zeer bedankt. Ik ga hiermee aan de slag. Ik wil me meer in css en nu ook php verdiepen dus kies ik voor de eerste optie.
  6. Ik ben van plan om een website te maken die zou kunnen uitgroeien naar > 50 pagina's. Er moet ook een navigatiemenu komen, die uit rond de 25 items gaat bestaan. Vroeger heb ik wel eens gespeeld met frames en dan stond het menu in een frame en de tekstpagina in het andere frame. Voordeel is dat wijzigingen in het navigatiemenu één keer gemaakt hoeven te worden. Mijn vraag is: kan dat eigenlijk ook anders? Maar dus niet zo dat het menu op elke pagina komt te staan, want dan moet elke wijziging in het menu op elke pagina aangebracht worden. Kan dit met bijv. css?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.