Ga naar inhoud

Samcomputer

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Samcomputer

  1. Ik heb het geprobeerd maar het hielp niet en zei dat de batterij moest worden vervangen. En ik heb ViaDennis - Nu Elke Laptop Accu en Laptop Adapter Direct Leverbaar ge emailt en heb nog garantie dus dan maar zo.
  2. - - - Updated - - - deze accu heb ik gekocht op:[h=2]24-06-2014 heb ik teruggelezen[/h] - - - Updated - - - en als ik nu weer de Originele accu er in doe dan staat er precies hetzelfde als bij de niet orriginele is me netstroom adapter dan kapot?
  3. Hij heeft er goed op gewerkt voor 2maanden en ik ge probeerd om accu instellingen ongedaan te maken en de accu opnieuw te plaatsen en heeft geen verschil gemaakt.
  4. Ik heb een HP Pavilion dv7 maar ik heb pas een nieuwe accu maar er staat sinds gister 0% beschikbaar (aan netstroom,accu word niet opgeladen). en heb al wat geprobeerd maar, er komt niks van weet iemand wat het kan zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.