Ga naar inhoud

kruimel73

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

kruimel73's prestaties

  1. Krijg nu ook Kan log.txt niet exporteren: fout bij het openen van het bestand. Er is mogelijk een schijffout of een fout in het bestand opgetreden. Ook word documenten kan ik niet meer openen.. krijg een waarschuwing dat feheugen vol is?
  2. Hoi maxstar.. Ik heb bovenstaande nog niet uitgevoerd. Maar bij het opstarten van mijn laptop krijg iknu de volgende foutmelding: Er is een probleem opgetreden tijdens het starten van c:users\jolanda\appdata\roaming\newnext.me\nengine.dll Helpt bovenstaande ook voor deze foutmelding?
  3. Hallo, Ik heb het bestandje toegevoegd als het goed is/ En wat moet ik nu doen?log.txt
  4. Hallo allemaal, Mijn laptop werkt heel traag en geeft vaak ongevraagde webpagina's. Ook verdwijnt steeds mijn startpagina en staat deze op blanc. Ik heb Mcfee betaalde versie op mijn laptop staan maar toch heb ik een vermoeden dat er een virus ingeslopen is. wat kan ik nu doen. Groetjes Kruimel73
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.