Ga naar inhoud

leeuwtje

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door leeuwtje

  1. Bedankt voor alle moeite, ik ga toch nog eens proberen om alles te verwijderen en opnieuw te installeren. Anders gebruik ik toch maar een ander email programma.
  2. Hallo, hierbij de 2 logbestanden na uitvoering van het programma, RO voor verwijderen en SO na het verwijderen van overbodige onderdelen. Na het heropstarten kan ik nog steeds alleen Windows Live Mail 2011 als administrator opstarten en blokkeert het programma nog steeds wanneer ik het tabblad contacten activeer. Het wordt een moeilijke opgave. Ik heb ook al geprobeerd om het volledig pakket essentials te verwijderen, maar het lukte slechts gedeeltelijk. Bij een poging om een volledige nieuwe 2012 te (her)installeren kreeg ik de melding dat de nieuwste versie al geïnstalleerd was en brak het downloadprogramma af. AdwCleaner[R0].txt AdwCleaner[S0].txt
  3. Hierbij de laatste versie logbestand "zoek" zoek-results.txt
  4. Bedankt om ver te zoeken, maar er is ondertussen van alles gebeurd. Ik had ook de vraag gesteld op windows community en de volgende oplossing gekregen. Na uitvoering bleek mijn Live Mail volledig ontredderd. ik kan nu zelfs alleen als administrator opstarten. ik krijg anders steeds de foutmelding 0x800c0155, 2. Hierbij een kopie van de community en verder als bijlage het nieuwe logbestand zoek. Welkom op het Microsoft Community forum. We begrijpen dat je problemen ondervind met het raadplegen van je contactpersonen in Windows Live Mail en dat je niets kunt uitvoeren omdat het programma niet meer reageert. We willen je vragen de onderstaande stappen te gebruiken voor het repareren van de Windows Live Mail MSMessage Store (database): 1) Maak een back-up van je e-mailgegevens, raadpleeg hiervoor deze link. 2) Zodra de gegevens zijn opgeslagen, ga je als volgt te werk: a: Herstart je computer (dit is om er zeker van te zijn dat Live Mail volledig is afgesloten, en geen van de componenten ingeschakeld zijn), b: Klik Start, typ CMD maar druk géén Enter, c: Je zult cmd.exe in den zoekresultaten zien weergegeven. Klik hier met de rechter muisknop op, en selecteer Als administrator uitvoeren. Indien noodzakelijk, typ het benodigde wachtwoord opnieuw in, d: Je zult nu een dergelijk command prompt moeten zien: Versie 2012 (Build 16.4.3505.0912) Copyright © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. C:\Windows\system32> e: Kopieer het volgende (Ctrl+C) esentutl.exe -d "%userprofile%\AppData\Local\Microsoft\Windows Live Mail\Mail.MSMessageStore" Opmerking: de "" zijn noodzakelijk! f: Klik met de rechter muisknop op een willekeurige plaats binnen het command prompt venster, en selecteer “Plakken”, zodat je nu het volgende ziet: Versie 2012 (Build 16.4.3505.0912) Copyright © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden.C:\Windows\system32>esentutl.exe -d "%userprofile%\AppData\Local\Microsoft\Windows Live Mail\Mail.MSMessageStore" g: Druk Enter. esentutl zal nu het Windows Live Mail database bestand defragmenteren. h: Zodra dit voltooid is, kun je de command prompt sluiten, en je PC herstarten zoek-results.txt
  5. Hierbij het gevraagde logbestand zoek-results zoek-results.txt
  6. Heb het reeds geprobeerd maar zonder resultaat. Ik kan zelfs niet scrollen door mijn contacten.
  7. Ik kan nog het onderdeel contacten in windows life mail openen maar wanneer ik een handeling wil doen, zoals contacten exporteren of adreslijsten openen, blokkeert het programma en moet ik het noodgedwongen afsluiten. Ik zou eigenlijk een lijst willen, om af te printen, van al mijn email contacten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.