Ga naar inhoud

Bertrandp

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Bertrandp's prestaties

  1. Ik heb inderdaad die tuneup utilities even willen proberen. Maar dit was al na mijn problemen met het geluid. Verder heb ik nu AVG verwijderd met de removal tool maar het geluid werkt nog steeds niet. Alvast bedankt om te helpen
  2. IK had een dag ervoor AVG antivirus op gezet. De voorbije dagen heb ik ook soms problemen gehad met het openen van het configuratiescherm. Dat bleef vaak hangen. Voor de rest geen problemen.
  3. Als ik op het icoontje van geluid druk komt er steeds te staan dat de audioservice niet word uitgevoerd. Als ik dan windows audio op automatisch wil zetten en op starten druk komt er een foutmelding; 0x800706 het eindpunt is een duplicaat. Zou iemand mij kunnen helpen om dit probleem op te lossen. Heb al zelf wat zitten zoeken maar vind geen oplossing. Alvast bedankt voor de hulp !!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.