Ga naar inhoud

Rekijan

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Rekijan's prestaties

  1. Bedankt voor het idee, ik denk niet dat dat het is, beide zijn bedraad, andere usb poort en gebruik ik al jaren samen en ook met vernoemde games. Maar ik zal het eens uitproberen.
  2. Even wat stats: Windows 7 enterprise, SP1, 64bit ati radeon hd 4800 (drivers recent update gedaan) Probleem oa bij Diablo 3, World of Tanks, League of Legends eigenlijk bij elk spel op fullscreen. Wat er gebeurd is dat de game wegvalt alsof ik alt-tab ofzo, ik krijg dan of mijn desktop of mijn browser of waar ik dan ook was voordat ik de game startte. Echter druk ik dan niet op alt-tab, windows knop of wat dan ook. Sterker nog mijn logitech G15 heeft daar een lock voor en die heeft altijd gewoon gewerkt. Er komt ook niet een of ander programma omhoog ofzo waarvan ik kan zeggen oh dat is wat aandacht vraagt. Ik zie in taakbeheer ook geen rare processen zo ver ik weet. Het gebeurd vaak genoeg dat ik er last van heb maar op willekeurige tijden. Het spel crasht niet ofzo ik kan er gelijk weer naar terug. Echter ben ik dan vaak wel dood in een multiplayer game en dat is wat jammer natuurlijk. Wat ik oa al heb geprobeerd. Drivers updaten. Virus scanner op gaming modus, virus scanner er helemaal af. Andere virus scanner (avast) scan (kwam niks uit), scanner er weer af. Steam helemaal uit. Skype op do not disturb, skype helemaal uit. Als iemand ideeën heeft, of meer info nodig heeft om een diagnose te stellen hoor ik het graag.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.