Ga naar inhoud

LPLP

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door LPLP

  1. Dank voor de snelle reactie. Zou ik de mail op mijn pc of laptop hebben gekregen dan kwam ik er waarschijnlijk nog wel uit maar hoe gaat het nu op de iPad?
  2. Goede middag, Ik ben in het bezit van een ipad. Deze week ontving ik een mail, z.g. van de Rabobank, met als onderwerp het verifiëren van gegevens. Na een heel verhaal over het waarom van deze mail, waarvan de stijl me al wat vreemd voorkwam, kon er op "activeren" geklikt worden. Ik heb dat gedaan in de verwachting nadere informatie te krijgen. Ik kreeg echter het inlogscherm voor internetbankieren te zien met het verzoek de gegevens in te vullen. Het eerste wat opviel was dat de kleur van de tekst in de adres balk zwart was terwijl dat, als ik op de juiste manier inlog, groen is. Vervolgscherm maar niet meer ingevuld maar de Rabobank gebeld en mijn verhaal gedaan. Uiteindelijk verzocht men mij de mail door te sturen naar valse-email@rabo.nl Toen ik dat op de gebruikelijk manier wilde doen bleek, op het moment dat ik de cursor in de adresveld plaatste, het toetsenbord, waarin de cijfers en leestekens staan, anders te zijn dan normaal. Inplaats van een horizontaal streepje (-) stond er een komma op de toets. Streepje is helemaal van het toetsenbord verdwenen waarmee het doorsturen van die mail onmogelijk is. Op dit moment is het zo dat als ik klik op "doorsturen" het toetsenbord normaal is. Op het moment dat ik de cursor in het adresveld zet verandert het toetsenbord. Bij al het andere gebruik, ook andere mails, is het toetsenbord normaal. Gegevens hebben de boeven niet gekregen maar ik heb kennelijk toch iets geladen dat er maar beter niet op kan staan. Wie kan mij adviseren wat ik nu moet doen. Bij voorbaat dank.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.