Ga naar inhoud

koosv

Lid
  • Items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

koosv's prestaties

  1. Hartelijk dank. Zeer behulpzaam de handleiding en voor me kaar.
  2. Ik wil via mijn mobiele telefoon een internetverbinding maken op mijn laptop (windows xp). Op mijn xperiaz1 is thetering aangevinkt. Het verbinden lukt mij niet.
  3. Wow!!! Gelukt!!! Kicken!!! Clarkie ( en anderen?) heel erg bedankt dat het toch is gelukt. Waarom ben ik zo blij. Ik zit op de camping en heb wifi, maar die is net niet snel genoeg voor livestreams. De hele week er mee bezig geweest om vanmiddag om 14.00 uur de formule 1 grand prix van Belgie te kunnen volgen via de livestream. Net getest. Gaat lukken!!! Hartelijke groet, Koosv
  4. Ik kan het openen!! (zie afbeelding). Er zit vlgs mij een fout in de stappen beschrijving. Bij punt 6 moet je de gewijzigde file opslaan en vervolgens re. klik op deze file en "run as administrator" . Deze laatste stap heb ik nu niet gedaan en nu werkt het wel. Nu het volgende. Hoe kan ik de 20 % bandbreedte die windows voor zich zelf heeft gereserveerd nu blokkeren?
  5. daar had ik hem al in. zie afbeelding. Ik heb ook een afbeelding meegestuurd als ik hier op eigenschappen klik.
  6. Hier de afbeelding van eigenschappen. Ik ben echter ook een stap verder. Als ik nu bij uitvoeren gpedit.msc in toets pakt ie hem wel maar krijg een foutmelding (zie afbeelding)
  7. Exuses. Ik heb je bericht 23 niet gelezen, daar ik zelf een bericht aan het opstellen was. Ik heb gpedit nu in System 32 gecopieerd (zie afbeelding)
  8. Ik geef niet gauw op. Nog een poging. Ik heb in progamma's het volgende gevonden: gpedit.msc 1.0 (zie afbeelding). Is er geen mogelijkheid om die in de juiste map te krijgen?
  9. Hartelijk dank voor deze tip Clarkie. Ben er blij mee. Hier de printscreens die ik heb gemaakt. Ik heb ze in de bijlages gedaan, daar het plakken in dit bericht mij niet lukte.
  10. Ja, hoe maak ik een printscreen. Moet ik uitzoeken.
  11. Bij bestandstype heb ik bestandsmap staan
  12. Krijg ik het ook niet. Ik heb nu alles drie dubbel gecontroleerd en nagelopen. Er kan mijnerzijds nog één fout inzitten. Bij note 1 moeten Windows 7 64-bit (x64) gebruikers (heb ik ook gecontroleerd bij systeemeigenschappen) vanuit de folder, map "Sys\WOW64" het volgende kopiëren naar de map, folder "C:\Windows\System32" : De folders, mappen "GroupPolicy" en "GroupPolicyUsers" (allebei gelukt) en de file gpedit.msc. Deze laatste zit niet in deze map en in geen enkele map. Daarom heb ik hier de file gpedit.dll (die komt het meest overeen) gekopieerd.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.