Ga naar inhoud

Jorik

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Jorik's prestaties

  1. Er waren geen rode blokjes na de scan.
  2. vergeten erbij te doen maar Power On Time: 25479 en Health Status: Ok
  3. Ik heb de HD tune test net gedaan maar geen resultaat Damaged Blocks 0.0%
  4. Ik wil nog wel toevoegen dat mijn fysiek geheugen wel hoog is rond de 90%. Normaal is dit niet. Is dit een probleem?
  5. http://speccy.piriform.com/results/yA85qFYsGVKBONd4wWjMBAg Nadat ik mijn pc en voornamelijk de CPU fan had schoongemaakt merkte ik al wel een verbetering.
  6. Bedankt voor het snelle reageren. Als ik thuis ben ga ik ermee aan de slag:cool:(zit nu op mijn laptop). Ik had wel 1 vraag, hoe kan dit te maken hebben met dat ik terugkwam van een vriend en dat het toen opeens wel traag was.
  7. http://speccy.piriform.com/results/axYzIOpmkDGq8LLYb6QL3Me
  8. Het is nog steeds. Ik merk de laatste tijd wel dat als ik alles heb afgesloten en ik heb een tijdje ff geen zwaar programma gedraaid dat het dan wel oke gaat als ik bijvoorbeeld even internet wil opstarten. Maar als ik bijvoorbeeld tijdens of net nadat ik een game heb gespeeld is mijn pc nog wel heel traag en vaak "(reageert niet)". Ik heb 2 beeldschermen dus had ik vaak daarnaast ook een browser openstaan zonder enig probleem. Het probleem was er opeens, het werd niet geleidelijk slechter.
  9. [ATTACH]36200[/ATTACH] AdwCleaner[S0].txt
  10. Het gaat een klein beetje beter maar is nog steeds trager dan normaal en vaak reageren programma's niet(nog steeds)
  11. [ATTACH]36079[/ATTACH] volgens mij is dit wel goed. pc help.txt
  12. Kan dat snel zijn of....? Wat kan ik verwachten?
  13. [ATTACH]35972[/ATTACH] Bedankt voor de snelle reactie log.txt
  14. Hallo PC Helpforum gebruikers Ik ging laatst naar een vriend van mij met mijn desktop. Hier werkte mijn pc gewoon nog goed en normaal. Maar toen ik mijn pc weer terug mee naar huis nam en alles weer aansluiten en opstarten haperde mijn pc erg en kreeg vaak dat het programma niet meer reageerde. Als ik een spel zit is er niks aan de hand maar als ik even uit het spel ga en start de browser op gaat mijn pc al moeilijk doen. Ik hoop dat jullie een oplossing weten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.