Ga naar inhoud

Jorik

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Jorik

  1. Het is nog steeds. Ik merk de laatste tijd wel dat als ik alles heb afgesloten en ik heb een tijdje ff geen zwaar programma gedraaid dat het dan wel oke gaat als ik bijvoorbeeld even internet wil opstarten. Maar als ik bijvoorbeeld tijdens of net nadat ik een game heb gespeeld is mijn pc nog wel heel traag en vaak "(reageert niet)". Ik heb 2 beeldschermen dus had ik vaak daarnaast ook een browser openstaan zonder enig probleem. Het probleem was er opeens, het werd niet geleidelijk slechter.

  2. Hallo PC Helpforum gebruikers

    Ik ging laatst naar een vriend van mij met mijn desktop. Hier werkte mijn pc gewoon nog goed en normaal. Maar toen ik mijn pc weer terug mee naar huis nam en alles weer aansluiten en opstarten haperde mijn pc erg en kreeg vaak dat het programma niet meer reageerde. Als ik een spel zit is er niks aan de hand maar als ik even uit het spel ga en start de browser op gaat mijn pc al moeilijk doen. Ik hoop dat jullie een oplossing weten.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.