Ga naar inhoud

KayAlba

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door KayAlba

  1. Dus, op Taakbeheer zag ik niet de tab opstarten, dus ik ben gewoon op Sisteem en beveiliging gegaan en de firewall uitgezet, laptop herstart maar niets. Ik verbind de ethernet kabel, ga op netwerkcentrum maar er gebeurt niets. Zegt nog altijd dezelfde dingen. Echt heel erg bedankt , want mijn andere optie is Telenet bellen, wrss veel betalen voor niets. (Wat ik toch uiteindelijk zal moeten doen als ik geen oplossing vind) ik snap het gewoon niet, die ethernet poorten nooit gebruikt, ze kunnen toch niet stuk zijn! en heb momenteel ook geen antivirus op de laptop dus alleen Windows Firewall.
  2. Heel erg bedankt voor uw uitleg! Ik vind het toch wel raar zene, dat de poorten van mijn modem niet werken, heb ze nooit gebruikt en ben er nooit aangeweest. Echt stomme vraag, hoe zie ik dat de lan netwerkkaart van de laptop aanstaat? Is dat simpelweg naar netwerkverbindingen --> LAN - Verbinding (netwerk niet aangesloten) --> klik op rechts en daar staat uitschakelen wat mij dus laat denken dat het aanstaat. Niet?
  3. Heb ik allemaal al gedaan. Uiteindelijk heb ik geprobeert gewoon om mijn Laptop aan de modem aan te sluiten via de Ethernet kabel en dat werkt niet. Dus ik denk dat het zou kunnen liggen aan de ethernet poorten maar weet niet waarom. Alle vier werken niet. Ik heb ergens op Internet gelezen om modem poorten open te zetten Wat is dat? Zou dat het probleem kunnen zijn? Bedankt alvast voor jullie hulp!
  4. Bedankt voor jouw hulp. Dus, de twee eerste lichtjes zijn op beide adapters ok: Power LED • Solid. The device is receiving electrical power." Powerline LED • Solid. The device is connected to a Powerline network. Het probleem is met de Ethernet verbinding van de Adapter bij de modem. Ethernet LED • Off. There is no Ethernet connection. Dus dat laat mij denken (ik versta er wel niet veel van dus ik mij ook vergissen) dat beide stopcontacten ok zijn, omdat de adapters stroom krijgen. Het probleem is met de verbinding tussen de adapter en de modem. Ik heb al de twee ethernet kabels verwisselt (die aangesloten op de pc werkt want het lichtje brand) maar die bij de modem blijft niet werken. Kan er een probleem zijn met de modem? Wifi modem van Telenet. (Buiten de adapters, werkt het prima, behalve natuurlijk het wifi bereik in de kamer) Kan dat zijn dat Telenet niet met die adapters wilt werken? Ik snap het echt niet meer! Ze zeiden dat die powerline zo gemakkelijk waren..
  5. Dag iedereen! Heb nieuwe pc in mijn kamer maar het probleem is dat hier geen goede ontvangst is van mijn Wifi internet (Telenet) Ik heb dus gedacht aan Powerline Adapters en heb gisteren D-Link DHP - 329 AV mini adapter starter kit gekocht, 1ste adapter: aan de muur in stopcontact gestoken en met ethernet kabel van Adapter in Telenet modem (wifi) gestoken (in de zaal) 2de adapter: aan de muur in stopcontact gestoken en met ethernet kabel in mijn pc gestoken. Heb ze gepaired, door 2 sec. op het eerste knopje te drukken, dan 2 sec. op het tweede knopje. Bij de eerste Adapter (die bij de modem) branden alleen 2 lichtjes van de 4 (1 ethernet en 2 ethernet branden niet, maar de tweede is logisch) Bij de tweede Adapter branden er 3 lichtjes (alleen niet die van 2 ethernet) dit is de situatie als ik op netwerkcentrum ga (Windows 8,1) Wifi: telenet - ***** verbonden Ethernet onbekend netwerk beperkt ik kan er niet op klikken, niets opendoen. ik heb net geprobeert om mijn Laptop te koppelen in plaats van mijn vaste pc. De Laptop gaat nog op Vista en heb een beetje meer informatie gevonden. In het Netwerkcentrum staat er dus; onbekend netwerk openbaar netwerk de Probleemoplossing vind het volgende probleem: LAN - verbinding heeft geen geldige IP- configuratie Wat is het probleem? Kunnen jullie mij aub helpen? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.