Ga naar inhoud

nice dady

Lid
  • Items

    43
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door nice dady

  1. In mijn twee eerste afbeeldingen is wat er in de map van USBwebserver zit. Ik bedoel schermafbeelding 1 en 2. Om misverstand te voorkomen stuur ik u de map van subserver. Map USB Webserver.doc
  2. Twee schermafbeelding met de inhoud van de map php 8 PHPmap2.doc PHPmap1.doc
  3. Ik twee schermafbeeldingen gemaakt 1 met de algemene map en 1 met de map php in de huidige USBwebserver. Schermafbeelding 2.doc Schermafbeelding.doc
  4. Als de php 8 map open doet staan er verschillende mappen in en ik zie in mijn usbwebserver slechts 1 map. Bijgevolg weet ik niet meer wat ik mag doen en wat niet. Ik ben geen programmeur of grote kenner van computers.
  5. Op de usbwebserver versie 8 zit de oude php 7. Ik weet niet hoe ik de php op mijn webserver moet zetten.
  6. Ik ben op zoek naar een usbwebserver die php 8 ondersteund. Ik kan niet programmeren en heb een huidige Usbwebserver met php 7.4 Helaas kan ik mijn wordpress niet meer updaten. Kan er iemand mij helpen?
  7. Hallo Staff. Voor mij mag dit afgesloten worden want ik zal wellicht windows opnieuw moeten installeren om de oude naam volledig eruit te krijgen. Bedankt voor jullie hulp.
  8. Dus Clarke als ik een nieuw account aanmaak dan zal het volgpad zich ook aanpassen? Ik bedoel het volgende: C/users:/oude naam naar het volgende pad C/users:/Nieuwe naam want het probleem bij mij ligt daar want in de oude naam ligt een speciaalzaken dat moet verwijderd worden.
  9. Ik heb op mijn pc Windows Vista home draaien maar door omstandigheden zou ik graag de naam van mijn gebruikersmap veranderen ik bedoel bv een trema in mijn naam wegnemen. Als ik de map terug vind kan ik niet klinken om de naam te veranderen.
  10. Alle exe die ik heb gedowload worden door Norton verwijderd als zijnde slecht. Hoe kan ik iso bestanden voor windows 7 dowloaden zonder reclame of andere dowloads? Het is een warboel op internet om het te vinden en zijn allemaal met extra dowload van iets wat ik niet nodig heb. Wat moet ik nu doen om windows 7 in mijn virtualbox te krijgen?
  11. Ik heb ondertussen iets gevonden in het nederlands maar nu twijfel ik of windows 7.exe kan gebruikt worden zonder opstart cd? Ik bedoel het programma moet nog geïnstalleerd worden.
  12. In virtual box moet er een installatiecd gebruikt worden maar die heb ik niet. Ik heb wel windows 7 kunnen dowloaden maar ik weet niet hoe ik verder moet want via het internet vind ik bv geen info hoe je juist een instalcd met een gedowloade windows versie moet maken althans is de uitleg voor mij latijn. Kan ik misschien de dowload rechtstreeks in virtualbox openen? Je ziet ik ben echt een windows analfabeet. Een tweede probleem voor mij is dat ik niet overweg kan met engelse sites.
  13. Een domme vraag misschien maar kan ik windows 7 draaien in virtueel box terwijl de normale pc op vista draait?
  14. Ik ben een windows analfabeet maar kan je me uitleggen wat een virtualbox is en hoe dat werkt?
  15. Als ik opstart in veilige modus dan werkt er niets van usbwebserver. U praat daar van virtualbox maar ik werk met vista en heb daar geen installatie disk van kan ik het opnieuw downloaden van Microsoft?
  16. Ik heb verschillende poorten geprobeerd maar telkens na een halve minuut schakelt apache zich uit en werkt niet meer. Ik heb ook de printscreen van de bowser bijgevoegd.[ATTACH]36503[/ATTACH] Schermafbeelding.PDF
  17. De browser (Firefox) zegt dat hij geen verbinding kan maken met de server localhost8080. Ik heb geprobeerd om een screenshot te maken maar weet niet waar ik hem kan terug vinden. Ik ben een leek op gebied van windows omdat meestal met mac werkt. Ik heb nog geen enkele aanpassing gedaan omdat ik het opnieuw heb gedownload en ik weet niet hoe ik dat moet doen.
  18. Ik heb al altijd usbwebserver gedownload en uitgepakt op pc en toch wil apache 2 niet draaien. Ik heb daarna de webserver op stick gezet waar het dan wel werkt. Ik heb de vraag gesteld aan de ontwerpers van UsbWebserver maar krijg geen reactie van hen.
  19. Ik heb nu de nieuwste versie van Java geïnstalleerd en usbwebserver opnieuw geïnstalleerd maar niets helpt apache 2 weigert te werken en hij maakt ook geen logbestanden aan. Apache is bij een werkweigeraar blijkbaar.
  20. Leroy het is eigenaardig maar er wordt geen logbestand aangemaakt door apache in UsbWebserver.
  21. Je heb gelijk we mogen niet opgeven en proberen een oplossing te vinden. Ik heb dat geprobeerd met helaas nog geen resultaat.
  22. Ja ik heb dit gecontroleerd en toegestaan in de Firwal. Ik heb het ook toegestaan in Windows. Helaas zonder resultaat. Ik begin stilaan de moed te verliezen maar ik hou vol dank zij jullie steun.
  23. Ik heb vanmorgen gepraat met mijn medecursisten maar geen enkel werkt met Norton en hun usbwebserver werkt perfect op hun desktop
  24. Bedankt Stegisoft voor uw hulp maar mijn apache 2 weigert te werken er is waarschijnlijk nog iets anders op mijn computer die de werking tegen gaat misschien is er nog een andere instelling buiten firewal dat moet veranderd worden in Norton.
  25. Ik ben ook eens gaan naar de instellingen van apache 2 en stuur ze mee met dit bericht misschien kan dit ook helpen als iemand dit wil doornemen. Bedankt alvast voor het verder helpen. httpd.conf.txt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.