Ga naar inhoud

rtenhoff

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

rtenhoff's prestaties

  1. Mijn huisbaas heeft eindelijk naar de internetprovider gebeld en het internet doet het nu. Het is mij niet helemaal duidelijk wat er aan de hand was, maar het werkt. Bedankt voor jullie hulp:-)
  2. De router zit inderdaad in de modem. De modem is aangesloten op een Dsl splitter, naar mijn weten zijn alle kabels goed aangesloten. Gegevens van de modem: Alice Modem Wlan 1231 286224 G02 A00 Sap-nr: 101223 MAC-Adresse: 001C2872E630 S/N: 2206199553
  3. Hallo, Aangezien mijn huisbaas hier in Berlijn niet zo heel behulpzaam is, stel ik de vraag hier maar. Wanneer ik mijn laptop verbind met het wifi netwerk, zegt hij dat ik geen internettoegang heb. Echter is hij wel verbonden met het netwerk. Het lampje van het internet brandt ook rood op de modem (Alice 1231). Ik heb de modem al gereset, maar dat heeft niet geholpen. Bij ipconfig komt te staan: "medium ontkoppeld". Hopelijk kan iemand mij hiermee helpen!! Alvast dank.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.