Ga naar inhoud

Jeannette

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    win 8.1
  • Geheugen
    8gb
  • Harde Schijf
    1tb

Jeannette's prestaties

  1. De rede is niet dat virus scanners end confecteren, want die ben ik er pas op gaan zetten NA dat hij traag was omdat TiWorker.exe heel mijn cpu op eet. Het is een windows bestand, dat windows update, meestal moet het probleem opgelost zijn met een nieuwe update maar dat is lang niet altijd. Mijn vraag is niet, heb ik een virus, maar hoe kan ik tiworker.exe laten updaten (en updates zoeken) wanneer ik dat wil... En ja ik zal niet te koppig doen en toch gewoon jullie 'standaard' antwoorden uitvoeren.
  2. [ATTACH]36238[/ATTACH] log.txt
  3. Beste, Ik heb een bekend probleem, alleen het lukt me niet om op te lossen. Tiworker.exe verzuipt mijn CPU gebruik, en dat is best wel mega irritant. Windows 8.1 8gb werkgeheugen, 1 tb harde schijf. Laptop word enkel gebruikt voor school (mijn zoon) en voor internet bankieren (door mij) Is praktisch leeg. Ik draag Norton (betaald) en Avast (free) momenteel langs elkaar, omdat ik eerst goed wou scannen.... CCleaner er al over gegooid zowel register als cleaner, en heb al laten scannen door Malwarebytes anti malware. Niets is gevonden. Het probleem is er praktisch al sinds dat de laptop in gebruik is genomen, en het lukt me dus niet het op te lossen. Terug zetten naar eerder herstelpunt werkte maar 1 dag.... zeer frustrerend.... wat nu? BTW, ik ben een Qwerty typer op mijn zoon zijn azerty laptop, dus voor eventuele wissel fouten, gelieve mij te verontschuldigen. Hopelijk kunnen jullie me helpen, alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.