Ga naar inhoud

Evathee

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Evathee

  1. Excuses voor mijn late reactie! Ik was een tijdje afwezig door ziekte. Hierbij alsnog de log: [ATTACH]36744[/ATTACH] logadw.txt
  2. Ik heb de AdwCleaner niet gedownload, ik kon na het downloaden van het vorige script alweer op de website.
  3. Oké, ik heb geen idee hoe het kan, maar ik kan weer op de website! Yes! Heel erg bedankt voor jullie hulp, ik waardeer het erg.
  4. Super fijn dat jullie me willen helpen! Ik wacht met spanning af. Hierbij het logbestand: [ATTACH]36403[/ATTACH] zoek-results.txt
  5. [ATTACH]36346[/ATTACH] Bedankt voor je snelle reactie! Hopelijk kan je iets zien. log.txt
  6. Hoi! Hopelijk kan een van jullie mij helpen, na enkele uren wanhopig research en proberen, zonder resultaat. Er is namelijk een site, Grooveshark, die ik graag wil gebruiken, maar wat mijn laptop mij niet gunt. Het is (voor ik weet) de enige website die niet werkt. Op Chrome staat het volgende: De server op grooveshark.com kan niet worden gevonden, omdat de DNS-lookup is mislukt. DNS is de netwerkservice die de naam van een website vertaalt in het internetadres. Deze fout wordt meestal veroorzaakt door een verbroken internetverbinding of een verkeerd geconfigureerd netwerk. Deze kan ook worden veroorzaakt door een niet reagerende DNS-server of een firewall die de toegang van Google Chrome tot het netwerk blokkeert. Ik zal vast niet de enige zijn die met dit probleem komt. Via wat websites heb ik al wat geprobeerd bij Netwerkinstellingen (ik heb DNS-serveradressen ingevoerd bij IPv4 en IPv6) maar dat helpt niet. De website werkt wel bij mijn huisgenootjes, die dus op hetzelfde netwerk zitten. Heeft iemand van jullie enig idee wat ik kan doen? Help mij weer aan de muziek! Bedankt alvast!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.