Ga naar inhoud

eldee

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

eldee's prestaties

  1. Bedankt, Het probleem was ook dat ik geen systeemherstel meer kon doen gezien het systeem een administratorwachtwoord vroeg (iets wat ik nooit gebruikte en ook niet kende). Om een of andere reden was ineens wel een wachtwoord nodig. Ten einde raad heb ik de hulp moeten inroepen van een pc-hersteldienst, die na een 45 minuten alles weer naar het oude herstelde. Toch bedankt voor je hulp.
  2. Hallo, Om een mij nog onbekende reden weigert mijn PC - draaiende onder Windows 7 - mijn profiel te laden bij het opstarten (De service User Profile Service verhindert het aanmelden. Gebruiksprofiel kan niet geladen worden). Ik ben de hoofdgebruiker met administrator bevoegdheid en er is nog een tweede gebruiker. Dit heb ik zo een 5-tal jaren geleden bij de installatie ooit eens ingesteld en er verder nooit iets mee gedaan. Ik kan nog wel inloggen op de PC via de tweede gebruiker, zie mijn bestanden staat, maar kan deze niet openen wegens geen toegang (Ik weet het oorspronkelijke paswoord niet meer). Mijn mail kan ik nog lezen via webmail van telenet, maar al mijn adressen en mappen met bvb gegroepeerde mail vind men daar niet in terug (ik gebruik normaal windows webmail) Op deze site vind ik hier en daar wat info om het gebruikersprofiel weer te herstellen doch ik stuit telkens waar op het probleem dat ik geen administratorrechten heb. Het betreft een "gewone" PC voor huisgebruik, zonder netwerk of wat dan ook. Kan iemand mij aub verder helpen. Dank.
  3. Hallo, Ik kocht een 64 GB micro SDXC kaart voor mijn Lifetab tablet (S9714). Eens kaartje geplaatst krijg ik boodschap "SD geheugenkaart leeg of niet leesbaar". Op vaste PC werkt kaartje wel. Waarschijnlijk is het tablet slot enkel geschikt voor SD en niet voor SDXC. Heeft iemand idee om nieuw kaartje toch nog te gebruiken? (anders formateren? iets anders? ) Bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.