Ga naar inhoud

rikmar

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

rikmar's prestaties

  1. Ik wil voor het eerst in Window 10 een back-up maken. ik ga naar : configuratieschema>systeem en beveiliging>bestandsgeschiedenis> station selecteren: In de stations vind ik mijn externe harde schijf WD Elements niet terug: Elements(G:) De computer herkend deze wel want hij staat in de verkenner. Ik kan manueel een backup maken naar Elements(G:) maar dat is niet de bedoeling. Bij schrijfbeheer staat hij ook: 1862,89GB NTFS in orde (primaire partitie ) Op welke manier kan ik deze zichtbaar maken in bestandsgeschiedenis.
  2. Ik maak reeds enkele jaren filmpjes met Movie Maker en dit zonder problemen. Maar nu krijg ik geen geluid. Video: hier hoor ik geen geluid en kan ook de knoppen videogeluid, in en uitfaden niet aanklikken. Het geluid bij de niet bewerkte film is wel OK Muziek: hier kan ik wel knoppen videogeluid, in en uitfaden aanklikken maar hoor niets. Als ik in configuratiescherm naar geluid ga->afspelen, beweegt het geluidsniveau. Bij vroeger gemaakte en op pc opgeslagen film hoor ik wel geluid, gedownloade muziek hoor ik ook. Dank bij voorbaat
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.