Ga naar inhoud

sientje

Lid
  • Items

    39
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door sientje

  1. Eureka! Ik tik mijn probleem in google en kom terecht op een ander forum en daar geeft men een tip, ik citeer: "Misschien lukt het als je op CTRL en dan de scroll even gebruiken op je muis." Ja hoor, het werkt, zo kan je de letters verkleinen en vergroten. Toch heel erg bedankt voor uw raadgevingen.
  2. melding: systeemherstel is niet voltooid....mogelijks door een softwareprogramma zoals antivirus ...fout (0x80070005). Dan heb ik Avast verwijderd, heropgestart en weer systeemherstel en dan deed de PC heel raar, hij deed systeemherstel zonder dat ik een herstelpunt heb aangeduid, startte opnieuw op en dan had ik enkel zwart scherm met cursorpijl. Ctr+alt +del lukte wel, maar ik geraakte niet verder, afsluiten lukte maar heropstarten niet. Dan herstelschijf CD ingestoken en opstarten lukte. Outlook is onveranderd: kleine letters zijn gebleven.
  3. Heb ik niet genoteerd, stom hé. Ik kreeg zelfs de kans om systeemherstel ongedaan te maken en alles teug te zetten, wat ik ook heb gedaan. Ik zal het nog eens proberen en noteer dan de melding.
  4. De link kwam van pusher.com: je typt je adres erin en je ziet het sneeuwen in je straat. Mail met link had mijn man doorgestuurd en hij heeft geen problemen. Ik heb systeemherstel geprobeerd en dat is ook mislukt want foutmelding. Office 2010. Enkel lettergrootte, alles is heel klein.
  5. Hallo, nadat ik gisteren een bepaalde mail heb geopend met de desbetreffende link, was de lettergrootte plots heel klein en ik krijg het niet meer in orde, het is niet niet de grootte van de letters in de mail maar alles van outlook, de kolom met de mappen, de kolom met de mails en de onderwerpen. Graag jullie hulp.
  6. Het is niet gelukt maar toch dankuwel voor de hulp. Ik sluit dit topic af.
  7. In linux lukte dat kopiëren en plakken niet, ik denk dat ik eerst wat moet leren werken met linux.
  8. Nu heb ik gevonden hoe ik het commando op drie regels kon typen, gewoon spatie tot op het einde, geniaal, hoe kwam ik daar niet eerder op . Maar helaas, ik krijg weer: Package list....enz....E: Could'nt find package cd.
  9. Ja, ik heb inderdaad zo'n scherm gevonden. Het probleem is dat ik daar geen volgende regel kan nemen of dat ik niet weet hoe, want bij 'enter' lukt het niet, dus typ ik alles op één regel en weet ik niet of er een spatie moet staan. Mijn zoon zei dat het moeilijk is om commando's uit te voeren met deze versie van linux maar dat hij geen andere vond die werkte op dat bakje met windows 98. Het zou natuurlijk fijn zijn om het aan de praat te krijgen maar het is geen must. Ik probeer het nog eens, wie weet.
  10. Dus ik heb het nog eens gedownload en ik zit dus in de map downloads: rechts knop met "open" of "remove". "Open" reageert niet. Wat bedoelt u met 'Terminal openen'? Onderaan zie ik 'aTerm' staan en heb dit geopend en commando daar in getypt, zoals ik al eens heb gedaan, maar ik krijg weer: "Reading Package Lists...Done Building Dependency tree...Done E: Couldn't find package cd dsl:box:$
  11. Ik heb nog iets geprobeerd: SU knop geopend en daar dat commando in getypt en dan komt hij vragen "password", maar daar lukt het niet om iets in te typen.
  12. Ikzelf had diene driver in rood kaderke gedownload maar bij de rest "ctr-Alt-T" kreeg ik pieptoon. Wat mijn zoon heeft gedaan, weet ik niet. Vanmorgen heb ik dus dat kaderke opnieuw gedownload want waar het vorige naar toe was, weet ik niet. "Ctr-Alt-T" weer pieptoon, dus heb ik dat commando getypt in dsl@box:. Als ik naar de volgende regel wil gaan met enter, dan doet hij rare dingen, dus heb ik het commando op een regel getypt en dan 'enter' en dan krijg ik E: couldnt find package cd. Sorry als ik hier domme dingen doe maar ik ben niet vertrouwd met 'Linux'.
  13. Dat is me niet gelukt, dus heb ik het maar overgelaten aan mijn zoon en helaas ook geen succes. Als u mij stap voor stap zegt wat ik moet doen dan kan ik het nog eens proberen. De PC is een pentium II van 1998 en het is een eenvoudige versie van Linux omdat er niet veel compatibel zijn.
  14. Hallo, kunnen jullie me helpen aan een driver voor een Netgear N150 wireless adapter voor linux 2.4.31 on i686 (dit lees ik af van het scherm)? Op de CD's staat Lubuntu 13.1 32 bits. Onze zoon heeft op een oude PC Linux geïnstalleerd en dit werkt perfect met een kabel maar ik zou graag wireless werken.
  15. Vandaag werd de PC besteld. Indien de blauwe stekker niet marcheert dan kunnen we ons behelpen met een tussenstekker, ongeveer 3 euro, dit volgens de verkoper. Ik dank jullie nog eens voor de nuttige informatie en bij deze sluit ik de topic af.
  16. Toch nog een vraagje: kan een scherm met zo'n blauwe stekker op die PC aangesloten worden?
  17. Ja inderdaad, ik bedoelde 4GB van de videokaart. Er zijn zoveel Acers TC-605 dat ik het bos niet meer door de bomen zie. Het zal dus deze worden die jullie prima vinden. Eigenlijk is de PC voor mijn echtgenoot bedoeld en die zal hem morgen bestellen. Ik wacht nog efkes om deze topic af te sluiten tot die besteld is. Alvast dikke merci. Jullie leveren echt goed werk op dit forum .
  18. Wat denken jullie van de volgende configuratie? Bijna hetzelfde maar met 4GB geheugen. Wel verwarrend want allebei Acer TC605. Misschien zijn er addertjes die ik over het hoofd zie? ACER TC-605 I6714BE Processor Type: Intel® Core™ i5-4460 processor Frequency / Max turbo freq: 3.2GHz Cache: 4 Cache: Intel® Smart Cache 6MB Geheugen: 8GB DDR3 Grafische kaart Grafische chip NVIDIA® GeForce® GTX745 Video geheugen std/max: 4GB GDDR5 Aansluitingen: DVI / HDMI / DP Opslag Harddisk totaal capaciteit: 1TB (7200rpm) Optisch station: DVD+/-R/RW DL SuperMulti Systeem Chipset Chipset: Intel® H81 Express Chipset Accessoires Toetsenbord: Toetsenbord bedraad Muis: Optische muis bedraad Connectiviteit Internet / LAN RJ45: 10/100/1000 Mbit Wireles lan: 802.11b/g/n Wi-Fi CERTIFIED™ Software OS: Microsoft® Windows 8.1 64 (NL/FR/EN) Standaard software: Amazon® Kindle / newsXpresso / TuneIn WildTangent® Skype™ / AcerCloud Portal / Acer Explorer NortonTM Online Backup McAfee® Internet Security Suite trial Microsoft® Office 2013 trial Cyberlink® MediaEspresso Acer Clear.fi Media / Acer Clear.fi Photo Poorten: Voorkant: 2 x USB 3.0 Multi-in-1 card reader Hoofdtelefoon/Microfoon Achterkant: 4 x USB 2.0 1 x DVI + D-Sub converter 1x HDMI 1 x Ethernet (RJ-45) 3 x audio
  19. Blijkbaar ben ik er nog niet en ik stel vast dat de link van de Acer niet helemaal klopt want volgens de brochure zijn dit de specs (zie hieronder): dus 8GB geheugen Nvidia Geforce GT705 1GB. Maakt die 1GB veel uit tov de 2G van de AMD Radeon R7 240 bij de HP? Eigenlijk ben ik niet zo voor HP door nare ervaring met vorige PC, ik denk eerder aan Asus of ander goed merk maar ik moet een goeie configuratie vinden bij iemand die ook de gegevens van de kapotte PC kan overzetten. Als jullie een voorstel hebben, graag. Die 'weinig voeding wattage' heeft dat ook invloed om vlug op te starten? Acer desktop Intel Core i5-4460 8 GB geheugen 1 TB harde schijf Nvidia GeForce GT705 1GB Super Multi DVD-RW Dual Layer Wifi top[h=3]Wijzigen -Technische specificaties - ACER TC605I5608 Desktops[/h][TABLE=class: data-table, width: 100%] [TR=class: data even] [TD=class: first, width: 50%]Product nummer :[/TD] [TD=class: last, width: 50%]TC605I5608[/TD] [/TR] [TR=class: data odd] [TD=class: first, width: 50%]Merk :[/TD] [TD=class: last, width: 50%]ACER[/TD] [/TR] [TR=class: data even] [TD=class: first, width: 50%]Processorfamilie :[/TD] [TD=class: last, width: 50%]Intel Core i5-4460[/TD] [/TR] [TR=class: data odd] [TD=class: first, width: 50%]Intern geheugen :[/TD] [TD=class: last, width: 50%]8 GB[/TD] [/TR] [TR=class: data even] [TD=class: first, width: 50%]Harde schijf-interface :[/TD] [TD=class: last, width: 50%]1 TB[/TD] [/TR] [TR=class: data odd] [TD=class: first, width: 50%]Grafische adapter :[/TD] [TD=class: last, width: 50%]Nvidia GeForce GT705 1GB[/TD] [/TR] [TR=class: data even] [TD=class: first, width: 50%]Soort optische drive :[/TD] [TD=class: last, width: 50%]Super Multi DVD-RW Dual layer[/TD] [/TR] [TR=class: data odd] [TD=class: first, width: 50%]Inclusief besturingssysteem :[/TD] [TD=class: last, width: 50%]Windows 8[/TD] [/TR] [TR=class: data even] [TD=class: first, width: 50%]WLAN verbinding :[/TD] [TD=class: last, width: 50%]802,11n[/TD] [/TR] [TR=class: data even] [TD=class: first, width: 50%]Code :[/TD] [TD=class: last, width: 50%]ITACTC605I5608[/TD] [/TR] [/TABLE]
  20. 1) sorry heb me vergist, tis HP prodesk 400 G2 MT J4B19a: HP ProDesk 400 G2 MT J4B19EA Azerty - Computerstore.be 2) Acer | Aspire T | Aspire TC-605 | Overview 3) HP Pavilion 500-307nb desktop pc(J2F36EA)| HP® België Dankjewel voor jullie medewerking.
  21. Graag zou ik jullie advies vragen voor een desktop om vooral Roxio te gebruiken. Voorstel van de school: min 4GB RAM geheugen en degelijke grafische kaart. i5 of i7 processor:2,55GHz Ik twijfel tussen windows 7 of windows 8.1 omdat ik de printer Epson Stylus CX6400 zou willen verder gebruiken en weet niet of die compatibel is met Windows 8.1. Ik heb drie modellen op het oog: ik werk met wifi en de eerste heeft geen wifi maar ik heb nog een wifi-adapter. 1) HP Prodesk 490 G2 MT J4B05EA: deze kan men met Windows 7 leveren 2) Acer Aspire TC-605: hier twijfel ik een beetje aan de 1GB van Nvidia Gforce GT705 3) HP Pavilion 500-307nb: is de duurste
  22. Volgens de Upgrade Advisor zijn aan de minimum systeemvereisten voldaan: er is kans dat de Epsonprinter niet werkt met windows 7. U hebt gelijk, tis krap, ik zal het niet uitvoeren. Dankuwel voor de vlotte hulp. Mag ik de topic afsluiten?
  23. Hallo, ik heb een trage Vista PC van 2007. Is het raadzaam om windows 7 er op te zetten? HP t3740.be Intel Pentium DCPU 3.00GHz Ramgeheugen: 1GB 32bits Graag jullie advies.
  24. Gelukt! Jullie zijn superknap! En zoals ik dacht is mijn CD/DVD speler niet kapot zoals de PC-hersteller dacht. Yes, dikke merci.
  25. De problemen zijn pas begonnen begin oktober eerst wifi en nu problemen met geluid en soms beelden. Mediacenter werkt ook niet, start op maar doet niets. Waar vind ik de juiste driver voor audio? Daar de ventilatoren sterk blazen, dacht ik aan stof maar volgens de PC-hersteller was er praktisch geen stof aanwezig en hij zei dat temp van 85gr normaal zijn. Hij had veel spyware verwijderd en wifi werkte bij hem weer maar toen ik thuiskwam, geen wifi en ik kreeg een zwart scherm met foutmelding en de vraag voor systeemherstel. Deze stommerik (ikke dus) heeft dit in een impuls gedaan en ik wist direct dat dit compleet fout was want de spyware stond er weer op. De PC-hersteller was woedend.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.