Ga naar inhoud

KevinBodson

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

KevinBodson's prestaties

  1. Ik heb zonet mijn kabelverbinding uitgeschakeld, en via draadloze verbinding geprobeerd. En dan haal ik nog lagere download snelheid. Dus dan denk ik niet dat het aan de internet kabels ligt. Nog suggesties?xD
  2. Modem is al meerdere keren gereset? waar kan ik zien welk soort kabel ik precies heb?
  3. Blijf het wel raar vinden dat ik op de Telenet speedtest slechts 20-50 Mbps haal, en via Speedtest.net by Ookla - The Global Broadband Speed Test bijna 100 Mbps. (denk dat dit de limiet is van mijn netwerkkaart)
  4. Net even speedtest uitgevoerd via speedtest.net en dan krijg ik: Speedtest.net by Ookla - My Results Bizar...
  5. Mijn downloadsnelheid is al geruime tijd niet wat het zou moeten zijn. Volgens mijn Telenet Whoppa abonnement zou ik downloadsnelheden van 160 Mbps moeten kunnen halen, maar ik haal maximaal 50 Mbps (het schommelt wel heel erg - soms eens 20, dan weer 30, maar nooit meer dan 50). In bijlage vind je de resultaten van mijn Telenet Speedtest en ook van een pingtest (Pingtest.net - The Global Broadband Quality Test). Mijn pc is aangesloten via kabel btw. En ik heb net de laptop van mijn broer geleend, en ook daar waren de resultaten van de speed- en pingtest vergelijkbaar. Vandaar mijn vraag: wat kan de oorzaak zijn? En hoe los ik dit op? Alvast bedankt!
  6. Het gaat on Fifa 15, en daarvoor zouden voor PS3 poorten 80 en 443 open moeten. Maar deze kan je bij Telenet niet openen. Zijn daar andere oplossingen voor?
  7. Is het mogelijk om de router-functie uit te schakelen of zo? Ik heb al lange problemen bij het online gamen, en wil eens zien of dit opgelost geraakt door de router uit te schakelen...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.