Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

bkk

Lid
 • Aantal items

  201
 • Registratiedatum

Over bkk

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik ben tevreden hoor.Sluit maar.
 2. De laptop werkt nog niet super goed maar het is dankzij jullie veel veel beter.Ik heb er nog wat rommel en een paar programma's van gegooid.
 3. Hi, Van mij mag er een slotje op dit topic.Iedereen super bedankt.
 4. Thanks Droske.Ik bekijk alles eens
 5. Hi Abbs, Eerst en vooral nog eens een grote dank u wel aan iedereen van het PC Helpforum!!Jullie zijn echt super. Mijn laptop is inderdaad niet meer van de jongste.Hij is van begin 2014 dus ik zal er niet echt nog geld aan spenderen. Wat zei Passer over een goeie opkuis?Is dat misschien nog een optie? Of Windows 10 eens opnieuw installeren((Droske)Als dit kan? Ik wil het gerust allemaal eens proberen want computeren doe ik echt graag.Maar ik wil ook jullie tijd niet verprutsen als het hopeloos is.Dan koop ik beter een nieuwe laptop. In bijlage het gevraagde logje en hieronder de link van de speedtest. Laat maar iets weten. Mega bedankt. BKK kprm-201909061820.txt
 6. Geen verandering ondervonden.
 7. Aub.. MBAM.txt CC Cleaner.txt
 8. Hallo Abbs Alle pictures zijn overgezet en die 4 programma's heb ik verwijderd en laptop eens opnieuw opgestart. Wat moet of mag ik nu nog doen?
 9. Aub...Sorry maar weer als bijlage.Ik kan het screenshot niet in mijn bericht plakken. Screenshot.odt
 10. Thanks.Ik wacht Abbs zijn instructies af.
 11. Hi Passer, Computers interesseren me enorm. Dus ik wil zeker en vast proberen.
 12. Documenten zouden nu veel geminderd moeten zijn.Die app data begrijp ik ook totaal niet want ik gebruik nooit geen apps.
 13. @abbs, Er is heel wat data weg van de C schijf.Maar er is niet echt verbetering.Laat maar weten wat ik nog meer kan doen.
 14. @Porrelaar, Dit lukt dus echt niet.Ik krijg er ook geen kop aan. @Abbs ; Ik doe onmiddellijk het nodige.
 15. Aub...zie bijlage.Rechtstreeks in mijn bericht plakken lukte niet. (plaatje in de post geplaatst - Passer - oeps, 't staat er al, 'k had verder naar beneden moeten scrollen..)
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...