Ga naar inhoud

Marius Restua

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Marius Restua's prestaties

  1. Hallo, Ik kan nauwlijks naar stap 2 gaan want ik heb een msi. Ik ben naar 'boot' gegaan en ik zie 'Boot option #1' Maar ik kan kiezen uit 'UEFI CD/DVD' of CD/DVD: TSSTcorp CDDVDW SH-224DB (weet ik niet waarvoor die letters en cijfers staan...). Ook kan ik USB CD/DVD. Ik heb geherinstalleerd omdat mijn windowsverkenner vaak niet reageert. Ik heb aan mijn vriend gevraagd wat ik moest doen en hij raad mij aan om mijn Windows 7 te herinstalleren.
  2. Hallo lezers, Ik heb een probleempje, ik ben van plan om mijn windows 7 Home Premium te resetten. Alles ging goed totdat ik vastliep bij ' Installatie voltooien' . Ik ging ongeveer 6uren wachten en ging me de maat vol. Ik heb gekeken op youtube dat er een oplossing is door je PC opnieuw te starten. Dat heb ik gedaan en krijg ik het volgend probleem. Ik krijg ineens een foutmelding van: ' Windows installeren ' ' Uw computer is onverwacht opnieuw opgestart of er is een onverwachte fout opgetreden. De installatie van Windows kan niet doorgaan. Klik op OK om de computer opnieuw te starten en start vervolgens de Windows-installatie opnieuw als u Windows wilt installeren' . Ik heb vervolgens op OK gedrukt, wordt mijn PC uit gedaan en aangedaan, krijg ik dezelfde melding. Ik bleef maar doorgaan met OK drukken maar het lukt niet. Kan iemand mij alstublieft helpen? Alvast een als je een geweldige oplossing voor me hebt .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.